Crazy Carnaval!

Crazy Carnaval!

Crazy Carnaval!

Yay! Wij tellen af naar Carnaval!

Niets fijner dan een dress-up party, toch? Wat trekt jouw kindje aan? Bij mijnspeelgoed-be.preview-domain.com heb je een supermooi assortiment verkleedkleren. Of je kindje nu als prinses, fee, leeuw of rode kreeft (ja, echt waar!) wil gaan, het is allemaal mogelijk in onze Carnaval shop!

Een sprookjesfee in huis? Dit feeënpakje van Meri Meri is inclusief kroontje en magische toverstaf.

Zooo cool: deze prachtige flamingo tenue van het merk Meri Meri, een mooie mix van fluweel, glitterstof en tule.

Ideetjes voor de magische prinsessen, unicorns of feetjes:

Vleugels Sugar Plum van Mimi & Lula – Tule rok met sluier van By Astrup (ook in lichtroze) – Uniccorn dress up set van Meri Meri – Tule Fairy dres up kit van Meri Meri Toverstokje Rose Fairy van Mimi & Lula –  Wondergirl masker van Mimi en Lula

Super(wo)man! Met deze te gekke capes en maskers van Nobodinoz is je kleine superheld meteen geslaagd!

 

Voor de grote dierenvrienden zijn er de pakjes van Wild & Soft. Dubbel zo leuk want ze zijn naast verkleedkleren ook een mooi tapijtje voor in de kinderkamer!

 

Dierenpakjes in verschillende uitvoeringen: Wild & SoftZo stoer, de verkleedkleren van Trixie! Met deze coole dierencapes (inclusief grappig staartje) steelt jouw kindje zeker de show op het carnavalsfeest!

 

Meri Meri heeft de mooiste dierenpakjes! Gaat je kindje dit jaar als zwaan, flamingo, slang of leeuw verkleed?

 

 De mooiste accessoires die de look helemaal compleet maken.

Diadeem met luipaardoortjes van Mimi en Lulakonijnenoortjes (konijnenstaartje inclusief) van Meri Meriindianentooi, set van 8 houten glittertoverstafjes en plaktattoeages  van Meri Meri

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties