De lekkerste lunch ideetjes voor school

De lekkerste lunch ideetjes voor school

De lekkerste lunch ideetjes voor school

School time!  Ontbreekt je de inspiratie om een gezonde en gevarieerde lunch voor je kiddo te preppen? Hear, hear! Daarom hebben wij de fijne lunchideetjes voor kids verzameld. No more boring lunches, please! 😃

Ok, how to start? Easy, zorg voor een lunch- of snackdoos die er superleuk uit ziet Het oog wil ook wat. Is je mini helemaal into dino’s? Of heeft jouw kleine prinses het liefst “glitters all over the place”? Allemaal goed, wij hebben voor elk thema de leukste schoolitems verzameld in onze webshop. Wedden dat die broodtrommel straks leeg is? 😁

De tijd dat je enkel broodjes meegaf aan je kindjes is voorbij, je hebt zelf toch ook graag een iets meer boeiende lunch ’s middags? Superhandig: een lunchbox met verschillende compartimenten. Zo kan je zowel brood als groente/fruit en iets lekkers extra meegeven. Variatie doet eten! De bento-boxen (vanaf €10,95) hebben 2 aparte vakjes (incl. mesje en vorkje), zodat je een lekkere mix kan maken. 

Ook de handige metalen lunchboxen van Konges Slojd (€38) hebben 2 aparte onderdelen. (+ die wil je zelf toch gewoon 🥰!) Ook bij Liewood hebben ze het goed begrepen; de Arthur lunchbox (€35) is verdeeld in 3 aparte vakjes. Handig!

Groenten saai? Nee hoor, verras je kindje door de groentjes, fruit of boterhammetjes in leuke vormpjes te snijden. Een cookiecutter is hier superhandig bij! Maak leuke groenten-of fruitsaté’s met een cocktailprikker of maak makkelijke wraps met zoet of hartig beleg naar keuze. Of waarom geen koude pannekoekjes meegeven? Of zelfgebakken bananenbrood?

Shana, mama van drie (Graficus en marketeer bij mijnspeelgoed-be.preview-domain.com):

“Ik maak vaak wraps voor onze meisjes, die kan ik de avond ervoor al maken, dat spaart me ’s ochtends al heel wat tijd. Ik geef er nog extra groentjes bij en een klein yoghurtje. Op warme dagen doe ik de lunch in een thermisch lunchtasje (vanaf €7,95) zo ben ik zeker dat alles lekker koel en vers blijft.”

Fien, mama van twee (Marketeer en content creator bij mijnspeelgoed-be.preview-domain.com):

“De uitvinding voor een beetje variatie in de lunchbox: eentje met verschillende compartimenten! Zo geef ik mijn kinderen paprika, komkommer, wortel of druifjes mee, broodjes en iets extra; een rijstwafel of koekje. Ook top om eens te variëren: een thermo food jar (vanaf €19) waarin je zelfs koude pasta in kan serveren!”

 Annelies, mama van twee (Geboortelijsten mijnspeelgoed-be.preview-domain.com):

“Onze jongens (en ik) zijn fan van de herbruikbare snackzakjes van Haps Nordic. Ze nemen weinig plek in in de boekentas en ik kan ze vullen met allerlei lekkers; van noten tot vers fruit. Bovendien gebruik ik ze zelf ook thuis om restjes mee te bewaren in de koelkast!”

Ontdek al onze schoolitems hier. Iedere week nieuwe items! 

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties