DIY Paasideetjes

Pasen komt nu wel heel dichtbij en dus leek het ons leuk om nog wat DIY paasdecoratie tips met jullie te delen! Niets zo leuk als een tafel die mooi en gezellig is aangekleed om samen de net geraapte paaseitjes op te smullen!

Niets te moeilijk, want geen tijd om uren gezellig te zitten knutselen. Ik heb even wat gesnold op Pinterest en deel graag mijn favorieten met jullie!

Het allersimpelste, maar wel heel leuk om met de kids samen te doen: op de eieren tekenen! Ik kies voor een witte stift, de meisjes gaan waarschijnlijk weer voor roze. In mijn hoofd ziet het eruit zoals op de foto. In werkelijkheid zal het vast heel wat anders zijn, niet instawaardig ofzo :-p

De klassieke paastakken vind ik ook best nog wel leuk. Ik zou ze net zoals op deze foto ook in een mooie grote vaas zetten en decoreren met wat veertjes. Heel eenvoudig, maar wel supergezellig!

Iets wat een beetje meer tijd en werk vergt, maar ook heel leuk is om samen met je kindjes te doen is een paashaasslinger maken. Laat ze paashazen uitknippen, inkleuren en er een staartje opkleven. Allemaal samen aan een slinger hangen en klaar! Om zeker te zijn van een resultaat waar je geen hoofdpijn van krijgt, kan je misschien zelf al papier met een mooi printje in huis halen 😉

Nog een leuke! Om met een stempel je naam op een paasei te zetten! Die kleine letter stempeltjes kan je overal vinden tegenwoordig. Laat je kids de namen van iedereen rond de tafel erop stempelen voor een extra persoonlijke touch.

Deze kwam ik ook tegen en vond ik meteen wel een leuke. Met ijzerdraad oortjes maken voor op een eitje te zetten. De kleinsten zullen nog wat assistentie nodig hebben, maar ze zullen er ook wel ontzettend veel plezier aan beleven denk ik. Zo zalig om erna te zien hoe fier ze zijn op hun creatie.

De simpelste van allemaal vind ik misschien wel de leukste. Met een mooi kleurtje wol, een strikje maken rond een paar paaseitjes. Krijgt het hele gebeuren nog iets extra feestelijks!

Wij beginnen vrijdagnacht trouwens aan een nieuwe traditie ten huize Bmans! We gaan met z’n vijven op onze kamer slapen zodat we ’s ochtends allemaal samen de gang op kunnen om te zien of de paasklokken zijn geweest! Ik kijk er echt al naar uit om gezellig samen op één kamer te slapen én de verwonderde blikken op hun gezichtjes te zien als blijkt dat het hele huis vol paaseieren ligt.  

Verslag van hoe dat allemaal geweest is volgende week op de blog!

Fijne werkweek mensen!

Liefs,

Shana

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties