Hallo!

Hallo!

Even voorstellen.

Ik ben Shana, 27 jaar, mama van twee kleine meisjes en ondertussen 19 weken zwanger van zo’n derde kleine meisje. Al 10 jaar samen met manlief. Happy as can be met hoe ons leven er nu uitziet en vol verwachting naar hoe het zal zijn met de nieuwe baby, in het nieuwe huis.

Ons leven is vol. Letterlijk en figuurlijk. Letterlijk in die zin dat tijd een heel vreemd begrip is geworden. De momenten die we met ons vier samen doorbrengen zijn zeldzamer geworden, de momenten die we met ons tweetjes doorbrengen bijna onbestaande. Erg? Bwa! Quality time kan je perfect inplannen en je geniet er eens zo hard van als het niet erg vaak voorvalt.

 

Figuurlijk vol in die zin dat het heerlijk is om te zien wat voor leuke meisjes we op de wereld hebben gezet en wat voor geluksvogels we wel niet zijn dat alles zo goed gaat. Echt! Dat is allesbehalve vanzelfsprekend.

Ik heb het altijd heel belangrijk gevonden om naast mama ook gewoon Shana te zijn. Ik ben onwaarschijnlijk graag mama, maar zet me fulltime thuis en ik word lichtjes gek. Gewoon maar om aan te geven dat huismoeder zijn ab-so-luut niets voor mij is.

Fulltime gaan werken is dus voor mij geen opgave, integendeel. Zéker niet nu ik letterlijk de job van mijn dromen te pakken heb. Ik werk sinds kort bij mijnspeelgoed-be.preview-domain.com en wat is het leuk! Ik was altijd al dagelijks bezig met alles wat mooi is voor baby’s en kids en om daar nu ook op mijn job dagelijks mee bezig te zijn is bangelijk.

Al sinds ik zwanger was van P, al ruim vier jaar geleden (stop de tijd please!), ben ik constant op zoek naar leuke en unieke spullen voor baby’s en kids. Het is ondertussen uitgegroeid tot een echte hobby. Ik griezel van alles wat standaard is voor die kleintjes en vind het super om altijd nieuwe dingen te ontdekken.

Ik ben altijd erg bewust bezig geweest met wat ik wil voor mijn kinderen en dat lijkt erger te worden per kind. Nu voor nummer drie ben ik kieskeuriger than ever. Wat goed is! Ik word er superblij van als het plaatje klopt 😊 Dat gaat dan zowel over de iets minder belangrijke dingen in het leven, wat ze aandoen en waar ze mee spelen. Leuk om dagdagelijks bezig te zijn met alles wat het leven net dat  beetje mooier en leuker maakt!

Alles wat mijn collega mama’s en ikzelf leuk, mooi én handig vinden zal aan bod komen. Dus stay tuned!

Liefs,

Shana

 

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties