Mama’s over Modu

Mama’s over Modu

Mama's over Modu

Een topper binnen het ‘open ended play’ speelgoed, dat is Modu! De zachte, modulaire blokken van Modu kan je verbinden met elkaar en verbouwen tot allerlei spelmogelijkheden. Modu is ook fijn voor kindjes van 0 tot 6 jaar en groeit dus mee met je kiddo. Het is speels en duurzaam speelgoed dat de motorische skills van je mini ontwikkelt.

Een raket, racewagen, wipplank? Je kan het je zo gek niet bedenken of het is mogelijk met Modu! 😍 

We vroegen enkele trotse Modu eigenaars wat ze van Modu vinden én wat hun favoriete Modu-bouwconstructie is 😃!

Julie (mama van Jeanne en Cesar- @julievanuffel op Instagram)

“Zowel dochter als vader hebben samen heel het weekend allerlei dingen gebouwd. Een bus, een draak, een katapult 😃! Ik had extra veel tijd om te babyknuffelen met de jongste!”

Bieke  (mama van Matteo en Raffaello@hetbezigbieke op Instagram)

“Matteo en Raffaello kregen een Modu kit van sinterklaas en speelden nog nooit zo lang met een stuk speelgoed! Wat een hit! 

Matteo maakte een de rudolfcreatie en Rudolf heeft ’s nachts mee in bed geslapen, al een geluk heeft hij een groot bed. 😁”

Liz (mama van Charlie – @raisingmycharlie op Instagram)

“Mijn dochter ziet de mogelijkheden met Modu nog vaker voor wij ze kunnen verzinnen, bij het uitpakken van de blokken sprak ze al wild enthousiast over racewagens en raketten, dat ze ook echt met die creaties door het huis kan sjezen is dan ook fantastisch voor zowel haar als ons om te zien. Ik zie Modu niet snel uit ons huis verdwijnen want het is en blijft leuk voor verschillende leeftijden, ook mama en papa amuseren zich met het bouwen.”

 

Jessie (mama van Louis en Jules – @jessiejulieleonia op Instagram)

Modu: Modern-original-design-universal! Mijn jongens, Louis en Jules, vinden het enorm uitdagend, prikkelt hun creatieve kunnen en elk van hen kan zijn fantasie de vrije loop laten gaan. Onze favoriet is toch wel de super vette JULO kraan (zelf verzonnen😃)! Mega pluspunt: Zijn je blokken vies? Je kan ze gewoon in je vaatwasser plaatsen en wassen! Yessss!  #momlifehackgoals”

Ontdek alle sets van Modu in drie kleuren via deze link.

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties