Ontdek de mooiste kinderkamers van Quax

Ontdek de mooiste kinderkamers van Quax

Ontdek de mooiste kinderkamers van Quax

Op zoek naar de mooiste meubels voor je baby- of kinderkamer? Het Belgische Quax heeft het allemaal in huis: commodes, kasten, baby- en kinderbedjes.

Alle meubels zijn eigentijds, zacht van kleur en mooi combineerbaar. Je zet ze bovendien zelf makkelijk in elkaar, yes dat hebben we zelf getest! 😁

Quax heeft alles in huis

Wat is jouw favoriet? De Cocoon collectieClay and Oak? Of de wondermooie Hai No Ki, geïnspireerd op Japanse meubels? Moeilijk kiezen, alles is zo mooi! 

Je creëert de mooiste baby kamers met de meubeltjes van Quax in huis!

Je kan de collecties ook gewoon onderling mixen en matchen! Kies een commodekledingkast en babybedje van Quax en je kinderkamer is al helemaal good to go. Een Quax bed dat een tijdje mee kan? Yes!

Ook superleuk! De My Potty’s van Quax. Superhandig als je met de potjestraining start met je kleine kapoen. Deze plaspotjes van Quax geven je kindje een comfortabel plaspotje en met het tijdloze design staan ze nog eens wondermooi in je interieur.

Zo kan je het Flow Bed Clay & Oak ledikant omvormen naar een open bedje en in drie verschillende hoogtes opstellen. De laagste stand is ideaal als je kindje flink rechtop kan staan. Het open kleuterbedje is dan perfect tot een jaar of 6.

Veilig en makkelijk verzorgen

Een commode van Quax is een must in huis om je kleine baby te verschonen of aan te kleden. Deze luiertafels zijn zo ontworpen zodat je later, wanneer je uit de luiers bent, de verzorgingsunit er makkelijk af kan halen, zodat het gewoon een handige commode is voor de kinderkamer, of in je eigen slaapkamer! 😀

Voor de eerste kleertjes, én de eerste flesjes…

De mooie kledingkasten koop je in normale afmeting of XL formaat. Zo is de Quax kast Cocoon voorzien van verschillende opbergvakken die je zelf kan indelen; lades, legplanken en kledingroedes.

Je baby voeden is zowel bij borst- als flesvoeding erg fijn in een leuke schommelstoel. De Quax rocking chairs geven voldoende steun aan je rug en arm, zodat je helemaal relax je baby kan voeden. De Quax schommelstoel is ook perfect om je baby’tje in slaap te wiegen en staat prachtig in de kinderkamer én woonkamer. Je koopt er ook de bijpassende voetenbank bij, extra comfy!

De mooiste parkjes van Quax

Ook de prachtige Quax parken zijn mooi in iedere woonkamer. De box kan je verstellen in 3 verschillende hoogtes. Is je baby al wat actiever? Dan plaats je de bodem gewoon wat lager.

Een Quax box biedt de ideale speel-en slaapomgeving voor baby’tjes in de woonkamer. Ga jij voor de trendy clay park uit de Cubic collectie? Heb je liever een box met wieltjes, zodat je deze makkelijk kan verplaatsen? Kies je een wit of donkergrijs park? Je ontdekt ze allemaal via onze website.

Kom je de meubels van Quax eens graag in real life bekijken? Vanaf nu kan je ook enkele Quax babykamers komen bekijken in onze baby concept store.

Je bent welkom in de Handelslei 122 in Sint Antonius (2980, Zoersel). See you there! 😀

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties