Sophie Claes nominated: Web Celeb 2021

Sophie Claes nominated: Web Celeb 2021

Sophie Claes nominated: Web Celeb 2021

YAY! The word is out! Onze Flamingo Chief, Sophie Claes, werd op 3 juni genomineerd voor de Safeshop awards 2021. How exciting!

Safeshops.be

Ken jij Safeshops nog niet? We leggen het hier snel even uit! Safeshops heeft als doel om het vertrouwen van consumenten, bedrijven, overheden binnen e-commerce te verhogen. Hier zijn ze dagelijks mee bezig, maar hoe zie je nu dat jouw favoriete webshop ook echt 100% betrouwbaar is? Super eenvoudig! Safeshops heeft hét e-commerce kwaliteitslabel van België.

Zie je dus het label ‘Verified By Safeshops.be label of keurmerk’ op jouw favoriete webshop? Dan is deze shop volledig gescreend op vlak van alle e-commerce wetgeving door Safeshops. Geen addertjes onder het gras dus!

Wij vinden het ook superbelangrijk dat onze consumenten vertrouwen hebben in mijnspeelgoed-be.preview-domain.com. Daarom stelden wij alles in werking om dit kwaliteitslabel te behalen. Binnenkort vinden jullie dit label dus ook zeker terug op onze webshops! YAY! 😊

Safeshops Awards 2021

Safeshops organiseert voor de allereerste keer de Safeshops awards. In april 2021 mochten alle e-commerce bedrijven met interesse voor deze award zich kandidaat stellen om Web Celeb van het jaar te worden. Onze opperflamingo, Sophie Claes, stelde zich uiteraard ook kandidaat voor deze award. How exciting! 😊

Uit al deze kandidaten maakten ze op 6 mei dit jaar een shortlist van 20 kandidaten die al een stapje dichter stonden bij het winnen van deze TOP award! En yess, we zijn erbij!

Uit al deze kandidaten maakte ze op 6 mei dit jaar een shortlist van 20 kandidaten die al een stapje dichter stonden bij het winnen van deze TOP award! En yess, we zaten erbij!

Op 3 juni werden dan de drie finalisten bekendgemaakt op de Safeshops Award Virtual Day. Op deze dag werd Sophie zelf ook virtueel uitgenodigd als spreker om haar e-commerce verhaal te delen en hoe mijnspeelgoed-be.preview-domain.com gegroeid is tot waar we nu staan. Op deze virtual day kwamen wij dan ook te weten of we bij de laatste 3 genomineerden zaten of niet. En ja hoor, als derde en laatste nominatie verscheen Sophie Claes op het scherm. What a day!

Ze startte in 2013 van thuis haar eigen webshop die uitgroeide naar één van de grootste concept stores van het land. Ondertussen telt het gamma meer dan 13.000 producten en verzenden we onze pakjes wereldwijd.

De Web Celeb moet inspirerend zijn met een passie voor e-commerce. Als er iemand 24/7 bezig is met de digitale wereld dan is het Sophie wel. Bij mijnspeelgoed-be.preview-domain.com willen we trouwens met het hele team verder groeien en bijdragen aan een succesvol e-commerce verhaal!

We need your vote! Help jij ons mee deze award te winnen? 

Breng dan zeker je stem uit via https://Live.voxvote.com met de code: 250952

 Op 7 oktober 2021 wordt dé winnaar van de Web Celeb bekendgemaakt. Fingers crossed!

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties