Trixie Giftguide: de leukste kerstcadeaus

Trixie Giftguide: de leukste kerstcadeaus

Trixie Giftguide: de leukste kerstcadeaus

De dierenvrienden van Trixie zijn klaar voor een magisch eindejaar

De beestig leuke dierenvrienden van Trixie kunnen maar niet wachten tot Kerst! Ze geven jou graag leuke cadeautips voor een zalig kerstfeest vol fantasie.

Van houten speelgoed, tot kartonnen spelletjes, tot leuke rugzakjes, het Belgische label Trixie heeft voor alle kids wat wils. Ontdek hier alle Trixie cadeau-ideeën.

Cadeautips van Mr. Lion

Neem Mr. Lion mee op alle kerstavonturen van jouw dromen.

De gele rugzakjes, lunchtassen en drinkflessen zijn ideaal voor een safari door winter wonderland en dus een perfect kerstcadeau. Ontdek ook het leuke trekspeeltje. Je kids worden vast direct vrolijk als dit leuk geel diertje achter hen aan bolt.

Een duurzaam cadeautje van Mr. Crocodile

Het regenwoud is de thuisbasis van onze lieve Mr. Crocodile. Hij houdt van groen en dus ook van ecologisch en duurzaam speelgoed. Al het Trixie houten en kartonnen speelgoed is gemaakt van FSC © gecertificeerd hout en van inkten op waterbasis.

Trek er met de leuke dierentrein of bus op uit naar een wereld vol eindeloze verbeelding in het magische winterlandschap. 

Cadeautips voor en van de allerkleinsten

Beleef een magische eerste kerst met de cadeautips van onze kleine maar fijne Mrs. Rabbit. Dit schattig plushen konijntje is gemaakt van puur organisch katoen voor pure knuffels van liefde. Wedden dat ze meteen het favoriete vriendinnetje wordt van je kapoen?

Mrs. Rabbit zegt nooit nee tegen een spelletje. Ga lekker rollebollen samen met de Trixie dierenvrienden met deze leuke bowlingset of bouw een gekke toren met de kartonnen stapelblokken. Leg deze verrassingen onder de boom en het kerstfeest kan niet meer stuk!

Brrr. Het koude winterweer houdt Mr. Polar Bear niet tegen om erop uit te trekken. Met onze leuke regenjassen en paraplu’s uit gerecycleerde materialen is elke regen- of sneeuwbui een feest!

De Trixie regenjassen en paraplu’s zijn gemaakt uit alle kleuren van de regenboog en passen perfect bij elkaar. 

Trek nadien lekker je gezellige Christmas pyjama aan, twinnen met mama en papa, yay! 😍 

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties