Vakantie gepland? Dit zijn onze musthaves!

Vakantie gepland? Dit zijn onze musthaves!

Vakantie gepland? Dit zijn onze musthaves!

De zomervakantie vraagt natuurlijk om enkele fijne tripjes of vakantie met het gezin! Yes! Of je nu een dagje naar de zoo gaat, een weekendje weg gepland hebt of er een langere vakantie op uit trekt, we hebben een mooi lijstje met items samengesteld die je het leven onderweg heel wat makkelijker maken 😃! Ready? Go!

Voorbereiding is key. Je kindje(s) wil(len) uiteraard (al) hun favo speelgoed meenemen. Maar hoe neem je dat in godsnaam mee wanneer je zoveel mogelijk ruimte in je wagen wil sparen? Flamingo Fien: “Voor we vertrekken laat ik mijn dochters nog wat speelgoed uitkiezen om mee te nemen op vakantie. Ideaal hiervoor is de opbergzak- en speelmat-in-één van Play and Go (vanaf €37). Makkelijk te openen en sluiten en bovenal: ideaal om snel op te ruimen (ook op locatie!). 

De soepele zak met speelgoed kan je sowieso nog wel ergens kwijt in de koffer van je auto 😅! (Ook te koop in outdoor versie in waterafstotende stof)

Warm weer onderweg? Of je nu slechts een half uur onderweg bent of wat langer, het is niet fijn voor je baby of kindje als hij/zij veel zweet in de maxi cosi of autostoel. De Air Layers van Aeromoov (€29,95) leg je makkelijk in elke autostoel (of kinderwagen) en verhinderen dat je baby veel zweet. Gedaan met klamme rugjes en natte haartjes! Groep 0 is voor de Maxi Cosi en Groep 1 voor de autostoel groep 1 (9-18kg) of kinderwagen/buggy.

 

Je vertrekt natuurlijk nooit zonder een voorraad snacks of hapjes met kinderen erbij 😉. Handig voor in de auto: snacken zonder te knoeien. Hoe? De siliconen snack cups van Mushie (€11,99) hebben een flexibele opening aan de binnenkant en zorgt er zo voor dat de snacks er niet uitvallen, zelfs als de cup omgekeerd wordt!  Ook het Flippy Snackdoosje van Oxo Tot (€9,90) is zo’n schot in de roos. Perfect voor kleine handjes en gedaan met rondvliegende koekjes!

 

Eet je kleintje groentepapjes of fruitpap? Dan zijn de herbruikbare zakjes van Haps Nordic ideaal om mee te nemen op weekend of vakantie. Ze nemen weinig plek in in je tas en zijn makkelijk uitwasbaar. Neem je graag een warme maaltijd mee voor je kindje? De thermische food jars van Liewood is dan erg fijn! Deze prachtige, geïsoleerde food jar is ideaal om alle hapjes lekker warm of fris te houden. 

“Zijn we er bijna, mamaaa?” Niets zo vervelend als jengelende kinderen achteraan. Iets creatief nodig om hen bezig te houden? Onze magneetsets zijn ideaal om onderweg mee te spelen. Compact in formaat, handig verpakt en goed voor uren speelplezier! Liever iets anders? De knutselsetjes van Tiger Tribe zijn ook ideaal on-the-go of op restaurant! Lifesaver voor een geslaagde vakantie? Check! 😃👌

Een vervanger voor de I-pad die niet irritant is én bovenal leerijk is? Timio is een topper voor onderweg. De audiospeler is fijn voor kinderen vanaf 2-3 jaar. Je kiddo speelt er allerlei (woord)spelletjes op, luistert verhaaltjes en liedjes. Bovendien heeft deze ook een handige aansluiting voor een koptelefoon 😃!

 Fijne vakantie!

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties