Welke eetstoel past het best bij jullie?

Welke eetstoel past het best bij jullie?

Welke eetstoel past het best bij jullie?

Ben je op zoek naar een kinderstoel? mijnspeelgoed-be.preview-domain.com heeft een mooi assortiment meegroeistoelen. Zo is er steeds eentje die bij jullie gezin past!
Zodra je kindje goed rechtop kan zitten, is het tijd voor een eetstoel, bovendien heeft mijnspeelgoed-be.preview-domain.com ook stoelen in haar gamma die kunnen gebruikt worden vanaf de geboorte. Zo kan je je baby al vanaf de eerste weken mee aan tafel schuiven :-)!

De nieuwste kinderstoel in ons gamma: de Growing Green Meegroei Eetstoel van Nobodinoz! Why so special? Het is de allereerste hoge stoel die je makkelijk kan ombouwen naar klein kinderstoeltje, zo kan je kindje erin zitten van 6 maanden tot en met 6 jaar. Het design is een ontwerp van Marc Venot, een iconisch ontwerp  van duurzaam beukenhout dat jaren meegaat. Pimp de stoel met een van mooie 4 kussentjes in geweldige printjes.

 

Topdesign uit Scandinavië: in deze meegroeistoel van Leander kan je kindje al vanaf 6 maanden zitten tot en met de tienerjaren. Je kan de zitplank en voetenplank van de stoel makkelijk verstellen, waardoor de stoel echt met je kind meegroeit.  Extra cool: de stoel veert een beetje mee met de bewegingen van je kindje en heeft een ergonomisch design. Duurzaam, tijdloos en stevig. We zijn helemaal mee met het motto van Leander: “All the care in the world!”De stoel is verkrijgbaar in maar liefst 6 kleuren.

Heb je wat minder ruimte of wil je plaats besparen? Dan is de Klapp meegroeistoel van Kaos een aanrader. De Klapp kinderstoel van Kaos is de meest innovatieve stoel in zijn categorie. Naast dat je hem heel makkelijk kan opvouwen, is hij ook perfect tijdens het hele opgroeiproces van je kind. Je gebruikt deze stoel vanaf dat je kindje zelfstandig kan zitten.
De stoel heeft een minimalistisch design en is verkrijgbaar in vier kleuren.

Liever een stoel die je kan gebruiken vanaf de eerste prille weken? De Evolu 2 & Evolu ONE.80° kan je vanaf de geboorte gebruiken met de Evolu Newborn seat.  Zo kan je constant interactie behouden en hoeft je baby geen seconde te missen van de gezellige tafelmomenten. De Newborn seat kan in verschillende zitposities geplaatst worden met makkelijke draaiknoppen aan de zijkant en is voorzien van een handige veiligheidsgordel. Pimp de stoel met de schattige konijnenkussentjes of engelkussentjes in verschillende kleuren en prints.

De Evolu2 meegroeistoel is de nieuwste stoel van Chilchome én superhandig want aanpasbaar in hoogte. Zo past de stoel aan een laag kindertafeltje, de eettafel of een hoog kookeiland met de extra set lange poten. De stoel kan je, zonder de newborn seat, gebruiken vanaf 6 maanden tot 6 jaar en is verkrijgbaar in transparant, wit, zwart en antraciet.

 

Nog een toppertje van Childhome is de Lambda 3 meegroeistoel. Vanaf 6 maanden te gebruiken en makkelijk in de hoogte verstelbaar. Met het handige kliksysteem kan je de steunen aanpassen afhankelijk van de grootte van jouw kindje. Extra handig: de afneembare plastieken cover van het eettablet om eenvoudig schoon te maken. De beugel en veiligheidsgordel zijn afneembaar, zodat ook grotere kinderen deze stiel kunnen gebruiken, zowel als eetstoel als bureaustoel voor huiswerk later ;-)! Ook te pimpen met de universele kussentjes van Childhome en te koop in wit, antraciet en naturel.

Bekijk al onze eetstoelen en accessoires hier.

Wil je graag nog wat extra info? Bekijk onze infosessie over onze geboortlijsten, eetstoelen en handige eetsets hieronder.

Dit artikel vind je misschien ook interessant