Why We Love: mijnspeelgoed-be.preview-domain.com Bedhuisje

Why We Love: mijnspeelgoed-be.preview-domain.com Bedhuisje

Why We Love: mijnspeelgoed-be.preview-domain.com Bedhuisje

Ken jij ons eigen merk bedhuisje al? 😍 Zoals jullie vast wel weten, selecteren wij onze producten met de grootste zorg om jouw leven en dat van je kleintje leuker, makkelijker en mooier te maken. Het mijnspeelgoed-be.preview-domain.com bedhuisje is van topkwaliteit en kan dus zeker niet ontbreken in ons assortiment. 

Wij zijn enorm fan van ons bedhuisje. Maar waarom zijn wij zo’n fan? Wat zijn de voordelen van een vloerbed? Is het makkelijk op te stellen? Je komt het allemaal te weten in deze blog!

Wat is een bedhuisje? 

Het Gele Flamingo bedhuisje is een vloerbed. Een vloerbed is een matras laag op de grond, waar je kindje op slaapt. Zo kan je kindje makkelijk in en uit bed. Een vloerbed is eigenlijk ontstaan vanuit de Montessori methode. De basis hiervan is “help mij om het zelf te doen”. Je kindje kan zelf kiezen om te gaan liggen, slapen, kijken of in en uit bed te kruipen. Zo respecteer je de keuzes van je kiddo en daar draait het Montessori principe rond. Je legt hen geen bepaalde onbewuste keuzes op en laat je Flamingo zelf ontdekken.

Ons bedhuisje is uniek, super stevig en je kleine en grote kids voelen zich ter meteen in thuis. De opstap van het bedhuisje is erg laag, daarom is het al geschikt voor kindjes vanaf 2,5 jaar. Het is een bedhuisje met uitvalbeveiliging. Je kiest zelf of je deze graag links of rechts monteert en haal je er achteraf eenvoudig en snel terug af. Ook is er voldoende ruimte onder het bedje voor ventilatie. De bedhuisjes bestaan er in een eenpersoons en tweepersoons versie. 

Wat zijn de voordelen van een bedhuisje?

  1. Je kindje is onafhankelijk.
  2. Het is veiliger voor je kindje.
  3. Het is makkelijk voor jou als ouder. 

Dit zijn drie superhandige voordelen. Je kindje kan makkelijk zelf in en uit bed kruipen, omdat de matras laag tegen de grond ligt. Je kindje moet dus geen gekke toeren uithalen om in of uit zijn bed te geraken. Dit is veiliger voor je Flamingo, maar het is ook nog eens gemakkelijker voor jou als ouder. Ook kan je kindje zelf beslissen of hij/zij in bed wil blijven liggen of eruit wil komen. Of je kiddo kan gewoon lekker op zichzelf spelen in zijn bedhuisje.

Met een vloerbed voelt je kindje zich niet opgesloten, wat het slapen bevordert. Het bed geeft jou alsook jouw kiddo zoveel vrijheid en dat is superfijn. 

Overgangsfase

In principe kan je kindje vanaf de geboorte op een vloerbed slapen. Een stevige matras is zeker belangrijk dan. Is je kindje al wat ouder en wil je dan pas starten met een vloerbed? Leg dan naast zijn/haar vloerbedje een matras op de grond waar je ook kan slapen. Zorg ervoor dat er genoeg ruimte is voor jou en je kindje. 

Ook belangrijk: plaats kasten goed tegen de muur. Zo kan je kiddo in zijn/haar slaap niet per ongeluk een kastlade openen of kunnen er geen spullen op het hoofdje vallen. Plak voor de veiligheid ook stopcontacten af of zet er een meubel voor. #SafetyFirst 

Is het bedhuisje stevig?

Onze bedhuisjes worden gemaakt van grenen hout. Ze zijn superstevig en zijn van topkwaliteit. Het bed staat stevig op de grond en beweegt niet wanneer je kiddo aan de balk hangt te slingeren. 😉

In onze Baby Concept Store in Zoersel staat een bedhuisje opgesteld. Je kan gerust langskomen om het bedhuisje eens van dichtbij te bekijken. Zo kan je ineens zien hoe stevig het bedje is. Always welcome! 😁 Adres: Handelslei 122, 2980 Zoersel. 

Oh, ook superhandig. Je steekt het bedhuisje makkelijk in 50 minuutjes in elkaar. Onze tip: gebruik een schroefmachine! Thank us later! 😉

 

Maak je bedhuisje eigen

Superleuk in combinatie met het bedhuisje zijn de lichtslingers van Cotton Ball Lights. Geef je bedhuisje een extra touch met één van de supermooie slingers. Je vindt ze in veel verschillende kleurencombinaties, dus voor ieders wat wils!

Ook leuk om een toffe dekbedset te kiezen. Zo maak je je bed nog unieker en mooier. Snurk en Studio Ditte hebben de coolste dekbedovertrekken, van dino’s tot race auto’s tot zeemeerminnen. Neem zeker eens een kijkje op onze webshop en ontdek alle dekbedsets

Een klamboesluier is ook echt een topper voor bij het bedhuisje. Met een klamboe creëer je gezelligheid en maak je het bedhuisje nog gezelliger dan het al is. Ontdek alle Klamboesluiers hier!

mijnspeelgoed-be.preview-domain.com Bedhuisjes zijn ideaal voor jong en oud. Ze zijn superstevig, uniek en superleuk. Heeft jouw kiddo een nieuw bed nodig? Dan is dit bedhuisje de perfecte keuze! Ontdek onze bedhuisjes hier!

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties