12 weken zwanger: Gender Reveal!

12 weken zwanger: Gender Reveal!

12 weken zwanger: Gender Reveal!

12 weken zwanger, proficiat! Een mijlpaal tijdens de zwangerschap, zegt men wel eens. De belangrijkste organen van je baby’tje zijn klaar, de komende maanden worden deze verder verfijnd. Ondertussen kan je misschien met moeite je broek dicht doen, logisch,  je baarmoeder zet steeds meer uit. Misschien weten jullie binnenkort het geslacht van jullie kindje. Of misschien wil je het wel nog even geheim houden?
Mag heel de wereld het weten en wil je het van de daken schreeuwen? Dan is en gender reveal (party) misschien wel een idee voor je vrienden en familie!

mijnspeelgoed-be.preview-domain.com heeft een superleuk aanbod aan gender reveal props! Je kan kiezen voor de confettiballon van House of GiaMet deze gender reveal ballon laat je je gasten in één klap weten of het een jongen of een meisje wordt! Krijg je een tweeling? Dan zijn 2 ballonnen extra leuk natuurlijk :-)!

Het pakket bestaat uit een grote zwarte ballon met roze én blauwe confetti. Je stopt de confetti zelf in de ballon, vul hem met helium of gewone lucht en hang ‘m op. 
Ready to pop? Prik de ballon stuk en de confetti (pink or blue) dwarrelt in de lucht. Wat een geweldig moment voor de toekomstige mama, papa en familie!

Ook supertof zijn de Gender Reveal Confetti Poppers van Ginger Ray. Je draait aan de popper “knal”: een confetti douche met roze of blauwe confetti. Je kan aan je gynaecoloog of verloskundige vragen om de juiste popper in een gesloten enveloppe te stoppen, zodat je zelf ook verrast wordt op je gender reveal party!

 

Ook superleuk: laat foto’s maken van dit magische moment, de ideale aankondiging van jouw zwangerschap op Instagram of Facebook. 

Nog meer party inspo nodig? Hier vind je allerlei leuke deco voor je gender reveal of babyshower.

Kindje op komst? Kies voor het gemak van een online geboortelijst! Meer info via deze link.

Geniet van je zwangerschap! 

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties