36 weken zwanger – alles wat je nodig hebt onderweg

36 weken zwanger – alles wat je nodig hebt onderweg

36 weken zwanger - alles wat je nodig hebt onderweg

De laatste maand is ingegaan, je bent 36 weken zwanger en het aftellen kan beginnen. Is je kraamtas al ingepakt? Zo niet, don’t worry, je vindt hier enkele tips hoe je je “vluchtkoffertje” moet maken. Is de autostoel al geïnstalleerd? Waarin ga je de baby vervoeren van ziekenhuis naar huis?

Misschien kies je wel voor een ergonomische draagzak of -doek? In deze blog geven we aanstaande mama’s en papa’s graag wat meer info over de spulletjes die je nodig hebt om er samen met je baby veilig op uit te trekken.

Wanneer je baby geboren is en je zoon- of dochterlief met de auto wil vervoeren, heb je natuurlijk een Maxi Cosi of andere gangbare autostoel voor groep 0 nodig. Je kan de autstoel van Groep 0 in de auto vastmaken met de gordel, of je kiest voor een handige Isofix basis, waar je de autostoel handig in vastklikt.

Het is handig om voor je autostoel één of meerdere hoezen in huis te hebben. Een lekkende luier of een zuur boertje kunnen de Maxi Cosi vuil maken en een hoes heb je snel gewassen.

Ook een voetenzak voor de Maxi Cosi is een echte musthave. Deze houdt je baby lekker warm en heeft handige gaten voor de riempjes. 

Op de foto: Voetenzak voor Maxi Cosi van Nobodinoz en hoes voor Maxi Cosi van Trixie

Ben je uitgerekend tijdens de iets warmere maanden? De Air Layer van Aeromoov is fijn om te verhinderen dat je baby te veel zweet. Gedaan dus met klamme rugjes en natte haartjes.

Heb je het liever wat compacter? De Doona Autostoel én buggy-in-één is de meest handige op de markt. De groep 0 autostoel kan je met één druk op een knop opbouwen tot handige kinderwagen. Zo hoef je geen zware autostoelen meer dragen.
De geïntegreerde wielen zorgen ervoor dat je in minder dan 10 seconden je spruitje uit de wagen kan halen en wandelend op pad kan gaan. Hoe cool!

Lange rit voor de boeg? Er zijn gelukkig heel wat leuke babyspeeltjes om aan de autostoel te bevestigen. Een wagenspanner, spiraal of activity speeltje zijn bovendien ook leuk om aan de kinderwagen te bevestigen.

 

Een baby dragen heeft veel voordelen. Je kan namelijk heel erg makkelijk beantwoorden aan een aantal basisbehoeften van je baby. Kindjes willen graag hun ouders zien, ruiken en horen, bovendien voelen ze zich zo geborgen, net als in mama’s buik. Ook jij hebt je handen vrij en krijgt zo meer tijd om handsfree andere dingen te doen. 

Waarom kiezen voor een ergonomisch draagdoek of draagzak van mijnspeelgoed-be.preview-domain.com? Je kindje zit zo  altijd in een ergonomische, heupveilige M-positie. Safety first! Wil je meer lezen over dragen? Hier vind je meer info.

 
Op de foto: draagzakken van Tula en Ergobaby

Als je goed en wel bent gesetteld met je kersverse spruit, wil je je kindje al te graag de wereld leren kennen. Die eerste keer naar buiten is vaak een heel avontuur! Maak het jezelf makkelijk met de juiste tools binnen handbereik. Kies voor een handige luiertas met meerdere compartimenten om alles makkelijk terug te vinden. Handig is een tas die je met haakjes aan de duwstang kan hangen. Geef je je baby al vaste voeding? Dan zijn goed afsluitbare potjes een must. Als je flesvoeding geeft, is de melkpoederbewaardoos ideaal, zo heb je steeds voldoende porties bij!

 

Op de foto’s: luiertassen van Jem+Bea en Quax


Wil je nog iets toevoegen aan je online geboortelijst of wil je er één aanmaken? Hier vind je alle info. 

Kom langs in onze Baby Concept Store voor meer info of om producten in real life te bekijken.

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties