Be My Valentine! Cadeautips voor mama (en papa)

Be My Valentine! Cadeautips voor mama (en papa)

Be My Valentine! Cadeautips voor mama (en papa)

14 februari vieren we Valentijn. Tijd om je geliefde in de bloemetjes te zetten. mijnspeelgoed-be.preview-domain.com heeft een ruim assortiment leuke cadeautjes voor mama (of papa ;-))! Bovendien ontvang je tot en met 14 februari 2020 een mooi ‘love mok’ bij aankoop vanaf 100 euro. Jezelf verwennen mag ook, toch?

Studio Noos maakt prachtige, handgemaakte tassen die je aan de kinderwagen kan hangen, maar ook superleuk zijn als shopper! De tassen zijn groot genoeg om overal je mommy essentials mee naartoe te nemen. Te koop in verschillende stoffen en kleuren.

We love terrazzo! De nieuwe collectie van Atelier Pierre is zo leuk in huis. Eco friendly bloempotten, theelichtjes en vazen. Prachtig!

Het Scandinavische OYOY Living maakt naast mooie deco-items voor de kinderkamer ook prachtige designobjecten, ideale geschenkjes voor Valentijn dus!

 

 

Nieuw! De boekenlampjes en wekkers van Gingko. Supermooi en functioneel design.De Click Flip klok is een prachtige wekker die je in één flip omdraait tot een mooie design klok. Tijdloos en mooi naast je bed of op je kast.  De verschillende lampjes kan je openklikken zodat de lamp een andere vorm aanneemt, een grappig en functioneel geschenk!

Moeders, eindelijk kan je je koffie warm drinken,  😉 De travel tumblers en drinkbussen van 24 Bottles zijn mooi en houden je drankje lang koel/warm.

Vier Valentijnsnacht tussen de zachte, organic lakens van Midnatt, wondermooie, natuurlijke kleuren.

Gekozen? Ontvang bij aankoop van 100 euro een mooie love tas extra (aanbod geldig tot en met 14 februari).

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties