Het fijnste binnenspeelgoed voor je kleuter

Het fijnste binnenspeelgoed voor je kleuter

Het fijnste binnenspeelgoed voor je kleuter

Niet zo’n mooi weer en geen idee meer hoe je je kleuter moet entertainen? mijnspeelgoed-be.preview-domain.com heeft een ruim aanbod fijn en creatief binnenspeelgoed. De leukste activiteiten bundelen we graag in deze blog; ideaal om je kleine flamingo bezig te houden de komende weken. Hoera!

Een van onze favorietjes dit moment: magneetsets! mijnspeelgoed-be.preview-domain.com heeft een ruime collectie magneetsets in diverse thema’s, ook ideaal voor onderweg.

 Dit speelgoed stimuleert de creativiteit en concentratie, win win!

Crea bea thuis? Wat dacht je van knutselen op hout met de mooie stempelset met herfstvriendjes van Créalign. In de set zitten 3 houten bordjes, 3 stencils, 4 inktsets en een koord om je kunstwerk achteraf op te hangen.  Ook verkrijgbaar in Unicorn set

 

Ook Tiger Tribe heeft heel wat fijne knutselsetjes. Van glitterstiften tot stickersets en unicorn-kleurplaten. Je kleine flamingo vindt hier zeker en vast iets leuks.

Ook voor de kleinste artiesten hebben we superfijn creatief speelgoed. Hoe cute is deze megastempelset met boerderijdieren. Elke stempel heeft een groot, handig handvat om goed mee te kunnen stempelen. Daarna kan je ze inkleuren. Ook te koop in andere versies.

 

Liever niet te veel vuile vingers? Maak het gezellig en speel eens een gezelschapsspel samen.  

Gloednieuw is het dierenkwartet van Little Dutch, een leerzaam spel met leuke dierenillustraties. Het kind maakt niet alleen kennis met de dieren en waar zij wonen, maar traint ook het geheugen en leert spelenderwijs belangrijke vaardigheden, zoals concentratie en spelontwikkeling.

De kleine kaartjes liggen perfect in de hand van je kindje en de kleurrijke illustraties spreken meteen aan. Het spel kan beginnen!

Gemaakt van gerecycled papier bedrukt met plantaardige inkt.

 Puzzelen met een missie: deze puzzels van Petit Collage verbergen geheime boodschappen. Maak de puzzel, zet het masker op en ontdek alles. Ontdek alle sets hier. Met de 100 puzzelstukjes zijn jouw kindjes wel eventjes zoet. 

 

 Mag het nog gekker? Hoe cool is een glow in the dark puzzel? Maak samen deze mooie puzzel, doe alle lichten uit en ontdek een volledig nieuwe puzzel. Wauw! 

 

Meer inspo nodig?

Hier vind je onze megacollectie puzzels.

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties