How to throw a Babyshower!

How to throw a Babyshower!

How to throw a Babyshower!

Ben je zwanger? Wil je graag een babyshower organiseren? Of ken je iemand die je graag wil verrassen met een “over the top” babyshower? We got you covered! 😃 Ballonnen in thema, slingers, een cool gastenboek?  In deze blog geven we je alvast wat leuke party ideetjes voor deze toffe dag. Ready to pop? 😍

Verras met de mooiste deco. Wij zijn helemaal fan van de geweldige ballonbogen die je feestruimte meteen doet opvallen. Bovendien is zo’n boog makkelijk op te zetten met het 4 meter lange ballonlint én is het de ideale achtergrond voor party pictures! 😉 Pimp de ruimte met nog extra ballonnen of deze houten babyshowerslinger. Je kan deco in roze of blauw kiezen. Is het geslacht nog geheim of ga je liever voor een neutrale look? Dan vinden wij de combo botanical en goud een echte topper!

Never.enough.balloons. Met ballonnen kan je alle kanten uit. Hang er aan de deur om te showen dat er eentje zwanger is of versier de stoel van de mommy-to-be. Deze ‘About To Pop’ ballonnen (in blauw of roze)  zijn hilarisch 😀! Ook deze witte ‘Oh Baby’ confetti ballonnen zijn prachtig voor een babyshower.

 

Let’s make it personal. Een gastenboek om de leukste herinneringen van deze fijne dag te bewaren? Onze favoriet?  Dit frame met wolkjes! Laat elke gast een mooie wens voor de baby en mama noteren. Heel leuk om in je huis of babykamer op te hangen. Ook dit houten exemplaar is zo mooi!

Wat wens jij de stralende mommy-to-be toe? Maak er een leuk onderonsje van en geef je adviezen of wensen voor het ouderschap alvast door met de mooie houten Advice Cards van Ginger Ray. Leuk om ze voor te lezen met alle gasten erbij. Vergeet je tissues niet  😅! 

Meer party inspo nodig? Hier vind je alle party items!

Alle party thema’s bekijken? Dat kan hier

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties