13 juni: Almost Father’s Day!

13 juni: Almost Father’s Day!

13 juni: Almost Father's Day!

Almost June 13th! Counting till father’s day! YAY! Zet jij jouw lieve papa graag eens flink in de bloemetjes op Vaderdag?

Nu is enkel nog de vraag, waar maak je jouw papa gelukkig mee? Hoe zet je hem het liefste in de bloemetjes? Wij, bij mijnspeelgoed-be.preview-domain.com, denken graag met jou mee! Lees snel verder en wie weet vind je wel het perfecte Vaderdag cadeau. 😊

Is jouw papa een echte zotte doos en speelt hij het liefste eindeloos met zijn liefste schatten? Dan vind je hieronder heel wat speelgoed waar ook de papa van mee geniet!

Puzzelen maar! De megastoere XL puzzels van Madd Capp (vanaf €19,99) zijn superleuk om samen met je kindje te maken. Deze mega puzzels zijn levensecht en oh zo mooi om te zien hoe deze puzzels tot leven komen! Je beleeft er echt quality time met je kindje mee, want met deze puzzel ben je wel even zoet!

Fietsen maar! Organiseer een leuke fietstocht met het hele gezin in het zonnetje. Dat is altijd zalig genieten en met de fietsjes die je vindt in ons assortiment bij mijnspeelgoed-be.preview-domain.com fietst je kindje jou als een speer voorbij! Probeer hen maar eens bij te houden! Go papa’s! 😉

MODU! Steek samen met je kids de Modu blokken (vanaf €119) in elkaar in allerlei leuke vormen! Teamwork! En de perfecte open-ended play! We love it! Ben je een echte fan van de Modu blokken? Bekijk hier dan ook zeker de blog over Modu! (Foto’s: @raisingmycharlie)

Speel de Start To Dart van Scratch (vanaf €21,95) samen met je papa! Dit dartspel bezorgt ongetwijfeld een zalige avond vol spel en plezier! Herinneringen maken om nooit te vergeten, dat is toch het mooiste cadeau dat je jouw papa cadeau geeft, toch?

Ben je, als mama, ook nog op zoek naar een creatief én leuk cadeau? Succes gegarandeerd! 👇

Zit papa thuis met een huis vol vrouwen en meisjes? Dan is de ‘Dochters, een handleiding voor vaders  (€15,99) van Snor een echte musthave voor je papa! Hoe staat hij zijn mannetje tussen al deze vrouwen? Hij komt het allemaal te weten in deze grappige handleiding voor vrouwen. 😉

Je vindt nog enkele andere boekjes terug die alle papa’s een handje helpen in het vaderschap, een cadeautje om nooit te vergeten! Ben jij even benieuwd naar zijn reactie als wij? Laat ons deze reacties zeker weten!

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties