2017. Het jaar van alles nieuw.

2017. Het jaar van alles nieuw.

2017, het jaar van alles nieuw.

Letterlijk dan. Het is moeilijk te vatten wat dit nieuwe jaar ons al heeft gebracht en wat het ons nog allemaal zal brengen. 

Nieuwe job, nieuw huis, nieuwe baby. Laat dat de drie belangrijkste zijn. Alle side effects die ze met zich meebrengen zoals een nieuwe school voor P, nieuwe kamers die ingericht moeten worden en mijn nieuwe rol als mama van drie laten we nog even voor wat ze zijn.

Het nieuwe huis dus!

Eindelijk helemaal ons ding  gevonden! Eind april verhuizen we en daar hebben we zin in! Ik kan niet wachten om het helemaal in te richten en er een warm nest voor onze drie meisjes van te maken 😊

We hebben ervoor gekozen om van de grootste slaapkamer op de bovenste verdieping de kinderkamer te maken. Een echt meisjes walhalla! Geen paniek, niet op de prinsessia-met-veel-te-veel-glitters-en-nog-wat-k3-rommel-manier, wél op de mooie manier. Denk rustige kleuren, een mooie mat, heerlijk zacht beddengoed en lieve posters aan de muur. Als ik aan P vraag wat voor kamer ze graag wil antwoord ze nu al een aantal weken hetzelfde: ‘een piratenkamer’. Dat kan ook wel in pastels, toch? 😉

We hebben nog de klamboe van toen P baby was en het plan is om die op te hangen, een mooie speelmat eronder met duizend kussens erop, om op die manier een gezellig lees- en speelhoekje te creëren. De kleuren zullen pastels zijn met hier en daar een leuke twist.

De kleuren die op deze foto zijn gebruikt vind ik net iets te donker, maar het geeft wel perfect weer wat ik van plan ben. Ik heb al een mooie ronde mat van Elodie Details (de graphic grace), maar denk er misschien toch aan om voor dit hoekje eentje aan te schaffen uit de pure collectie van Nobodinoz. Gecombineerd met wat van hun mooie kussentjes kan dat niet anders dan geslaagd zijn!

Verder mogen er ook een paar leuke kussentjes bij zoals het ijsje van a little lovely company of het hearts kussen van roomblush. 

Qua randdecoratie denk ik aan de vlaggenlijn van fabelab en een aantal leuke opbergmanden of zakken. Roomblush en Liewood staan bovenaan mijn lijstje voor de manden en voor de opbergzak denk ik aan die met het gouden hartje van Be-nized.

       

Over de kleine details moet ik nog eens goed nadenken, daar kom ik later nog op terug! 😊

Liefs x

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties