5 redenen waarom de Ergobaby Metro dé ideale compacte wandelwagen is!

5 redenen waarom de Ergobaby Metro dé ideale compacte wandelwagen is!

5 redenen waarom de Ergobaby Metro dé ideale compacte wandelwagen is!

Af en toe twijfelen parents-to-be of een compacte wandelwagen wel voldoende is met een pasgeboren kindje in huis. Geen paniek, wij kunnen je gerust stellen: de Ergobaby Metro is exact wat je nodig hebt, want deze stroller is supercompact, en daar door heel erg praktisch zonder in te boeten aan comfort of kwaliteit.

Wij zijn dus helemaal overtuigd, een grote kinderwagen is geen must-have meer als je de Ergobaby Metro Stroller in huis hebt. We geven je 5 redenen waarom de Metro onmisbaar is.

1. Ultra-compact comfort op wieltjes. De Ergobaby Metro Stroller is een van de meest compacte wandelwagens op de markt, want als je de Metro toeplooit kan hij bijvoorbeeld probleemloos mee als handbagage op het vliegtuig. En wist je dat er ook een bijpassende rugzak verkrijgbaar is? Zo kan je je Metro nog gemakkelijk mee on the go nemen. Maar, vergis je niet. Ondanks de indrukwekkend compacte afmetingen staat de Ergobaby Metro voor comfort op wieltjes. Dankzij de extra zachte vulling, de uitgebreide ondersteuning en de aanpasbare voetensteun kan je kindje genieten van een zelden gezien comfort in zo’n compacte kinderwagen.

2. Pluimgewichtje! De Ergobaby Metro is een absoluut lichtgewicht, wat erg belangrijk is voor een plooibuggy. Met z’n 6,3 kilo kan je de Metro Stroller probleemloos optillen om ‘m in de autokoffer te zetten, of in de bagagerekken van de trein of de bus te plaatsen. Deze plooibuggy biedt dus alle comfort van een standaard buggy, maar dan in een ultra-compact design, perfect om in de stad of op reis te gebruiken.

3. Met 1 hand makkelijk op te vouwen. Niet onbelangrijk als je staat te goochelen met een baby en een luiertas, je eigen handtas en een buggy: de Ergobaby Metro kan je opvouwen met 1 hand. Het handige systeem zorgt ervoor dat je de Metro in 1 beweging kan toeplooien. Handig!

4. Ergonomisch verantwoord. Alle producten van Ergobaby worden uiteraard altijd gekenmerkt door hun ergonomisch ontwerp en comfort, voor zowel ouder als baby. De draagzakken, de slaapzakken, de inbakerdoeken: op Ergobaby kan je vertrouwen als je een ergonomisch product zoekt. En dus vormt de Metro wandelwagen hier geen uitzondering op. Meer nog, de Metro was de eerste kinderwagen wereldwijd die het “rug-vriendelijke” label krijgt van de dokters van het AGR (Campagne voor gezondere ruggen) in Duitsland. Daarnaast zorgt de pluche gewatteerde zitting met steun én de aanpasbare voetsteun ervoor dat je kindje comfortabel in de Ergobaby Metro zit. De grote achterwielen en de vering van de Metro zorgen voor een vlotte rit, want je rijdt met gemak over barsten, geplaveide straten en stoepranden.

5. En tot slot… bruikbaar vanaf de geboorte! We saved the best for last want dit is misschien wel het belangrijkste punt: dankzij de newborn-draagmand kan je de Ergobaby Metro vanaf de geboorte gebruiken. Je installeert de Metro draagmand in amper 2 minuten – geen gereedschap nodig! Dus je kan de Metro Stroller gebruiken vanaf de geboorte, tot 18 kilogram! Bovendien verliest de Metro z’n compacte vorm niet, want je kan ‘m gewoon toe plooien mét de newborn-draagmand op het frame.

De Ergobaby Metro wandelwagen is te verkrijgen in zwart en grijs. Ontdek ze hier!

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties