How to throw a ‘Boho Floral’ Party!

How to throw a ‘Boho Floral’ Party!

How to throw a 'Boho Floral' Party!

Een feestje gepland? De zomer is ideaal om een floral (birthday) party te organiseren! Prachtige floral decoratie staat geweldig op een tuinfeest! Heb je nog wat inspiratie nodig? In deze blog vind je de allermooiste boho deco voor een spetterend feest!

Wauw, net echt!  Deze botanical slingers geven meteen een zalig sfeertje op je party! Mix & match erop los of houd het simpel en ga voor classy eenvoud. Aan jou de keuze!

Geen feest zonder ballonnen! Deze ballonslingers maak je zelf in een handomdraai. Creëer zelf je megaballonnenmuur, een perfecte achtergrond voor de mooiste plaatjes. De (rosé)gouden of witte ballonnen zijn supermooi in combinatie met de botanical slingers.

Mag het iets extra zijn?  Deze mooie backdropslingers zijn ideaal om achter een ‘sweet table of buffet te zetten. Insert boho sfeertje: check! Heel mooi om te combineren met de gouden confettiballonnen

Cute! Wij zijn helemaal verliefd op deze lieve bordjes en servetten. Ook de floral, papieren rietjes hebben wij in ons gamma.

Extra tafeldeco nodig? Deze eucalyptyusbladeren met witte rozen zijn zo mooi om je tafeldecoratie dat tikkeltje extra te geven. Bovendien kan je ze meermaals gebruiken! De slinger is 180 cm lang dus past op een lange tafel. Centreer het als middelpunt van de tafel en verras je gasten met je leuke feesttafel. Deze mooie Donut Wall past er uitstekend bij. 

Een leuke kaars of kroontje nodig voor de jarige? Hier vind je fijne (gouden) kaarsjes, kroontjes en andere decoratie in thema. Geniet van het feestje! 

Wil je al onze party thema’s checken? Dat kan hier

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties