Back to school: wat kiezen de instamama’s?

Back to school: wat kiezen de instamama’s?

Back to school: wat kiezen de instamama's?

Bijna weer naar school! Het is volop ‘Back to school’ season bij mijnspeelgoed-be.preview-domain.com. Heb jij je kleine flamingo al een rugzak/boekentas, lunchbox, snackbox en drinkfles laten uitzoeken? Kan je wel wat inspiratie gebruiken voor mooie setjes? Wij vroegen enkele mama’s op Instagram wat ze voor hun kiddo’s selecteerden dit jaar. Have a look! 🤩

Check onze klikbare back to school folder hier.

Mama van 4, Liesbeth (@liesbethdepuysseleir), koos voor haar jongste Ezra (4) de mooie junior rugzak van Konges Slojd.

“Om te vieren dat Ezra in september start aan zijn laatste jaartje kleuterklas mocht hij een nieuwe boekentas uitkiezen.

We gingen voor een iets groter exemplaar van Konges Slojd met stevige rugdragers en een handige borstsluiting zodat de tas mooi op zijn plaats blijft. Binnenin zijn er handige onderverdelingen zodat je alles netjes kan opbergen & big bonus de rugzak kan gewoon in de wasmachine. 

Ook de stoere drinkfles van Blafre kan tegen een stootje en is thermisch, dan blijft z’n drankje lekker fris.”

Mama van 4, Kaat aka @kaatlaminaat, ging voor kleuren uit haar favo kleurenpalet.

“Onze kinderen zijn al wat ouder en gaan al ettelijke jaren naar school. De collectie brooddozen en snackboxen in onze kast, is dan ook aanzienlijk.  Ondertussen zijn er al heel wat deksels verloren en omdat we de spullen zo veel mogelijk doorgeven tussen de kinderen, is er ook veel versleten en aan vervanging toe.

Tijd om schoon schip te maken. Alle kapotte dozen gaan weg, alle doosjes zonder deksel ook of deksels zonder doosje ook.

En dan is het tijd om de kast weer te vullen, zodat we in september een frisse start kunnen maken. We kozen voor de brooddozen en snackdozen van Liewood. Deze passen in ons kleurenpalet 🙃 (wie ons kent, weet dat ik een zwak heb voor aardetinten). Ze zijn gemaakt van silicone en RVS en sluiten goed af. Toch kunnen kleine en grote kinderhandjes de doosjes gemakkelijk open doen. Een drinkbus en een rugzakje gemaakt uit gerecycleerde polyester, maakt het plaatje af.”

Tijdens onze zoektocht naar de ideale boekentas, ontdekten we ook dat Trixie een mooi aanbod heeft voor de lagere school.
June werd meteen verliefd op de oud roze versie met regenboogjes binnenin.
Mooi in de eenvoud, praktisch en een leuk model. En voor kleuter Liv kozen we een supergirly boekentasje van Jeune Premier!”

“Voor de brooddozen van de meisjes hebben we gekozen voor Sugarbooger. ‘Wij willen eenhoorns en regenbogen!’
Dus dat was een gemakkelijke keuze. Leuk extraatje: de extra vakjes voor een lekker snackje, micro – diepvries -én vaatwasbestendig, yes!
We namen er ook meteen de handige, bijpassende drinkbussen bij.

De snackdoosjes van A Little Lovely Company sluiten goed af, zijn stevig en ieder jaar brengen ze de allermooiste ontwerpen uit. Ik moest dus niet veel verder scrollen nadat ze de glitterdoosjes hadden gezien.”

Mama van twee, Joandi (@hmlrk), haar oudste dochtertje Livey gaat binnenkort voor de eerste keer naar school:

“Livey-Louise of kortweg Livey wordt 2,5 eind september. Helaas of gelukkig 😜 dus net te laat om te starten in september. Zij zal dus instappen na de herfstvakantie in november. Omdat wij het belangrijk vinden dat ze haar vrije expressieve vrolijke zelf kan zijn zal zij starten op de Steiner school. Een hele spannende keuze omdat we hiervoor een heel stuk verder moeten rijden en ze dus niet in eigen dorp naar school zal gaan. Maar eentje waarvan we hopen dat het voor haar de allerbeste is.”

“Op haar schooltje is het zo dat de fruitjes van alle kindjes samen worden gelegd en gesneden waarna iedereen een portie krijgt uit een heuse fruitsla. Ook worden er verse broodjes gebakken om samen te delen. Waarvoor je dan wel zelf beleg moet voorzien. Een traditionele brooddoos en fruitdoos is dus niks voor ons. Vandaar de keuze om voor verschillende formaatjes metalen bewaardoosjes (Konges Slojd en Liewood) te gaan zodat wij fruit in alle vormen en formaten kunnen meegeven maar ook beleg voor op de broodjes. Een leuke bijpassende drinkbeker van Konges Slojd in een nog hippere schooltas van Konges Slojd en onze dame is klaar om te starten aan haar nieuwe avontuur.”

Mama van twee, Gina (@inpixels_), liet haar kindjes hun eigen favorietjes uitzoeken: pink & dino it is!

“Liam wilde heeel graag de dinorugzak van Kidzroom en hij had ook een nieuw fruitbakje nodig en koos voor de snackbakjes van SugarBooger met zeedierenprint: echt super leuk en handig! De etui kozen we erbij omdat Liam vaak kleine spulletjes meeneemt van school en dat slingert dan rond in zijn tas, nu kan het fijn opgeborgen worden in de grote koala etui van Trixie.

Lea aka @lea.vdberg, mama van twee, koos voor “hufterproof” spulletjes voor haar zoontje Julan:

“Ik zocht de schoolspullen van Julan zorgvuldig uit. Iets wat ik mooi vind maar iets wat ook zeker bij Julan past. Julan is gek op dino’s. Daarom de verschillende spulletjes van Liewood in dinothema. Van fijne silicone materialen. Als er dan een keer met een tasje wordt gegooid is het “hufterproof”. Een mooie drinkbeker, een koeltasje waar als zijn eten in kan en vers blijft en een heel handig broodzakje met afneembare binnenkant, van Nobodinoz. Super handig, en neemt niet zo veel ruimte in beslag. Julan is super blij en trots en heeft al zin om naar school te gaan!”

Ontdek al onze schoolspullen in handige categorieën op onze website.

Je kan ook onze klikbare back to school folder doorbladeren.

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties