Cîme: all natural skincare voor mama (én de hele familie)

Cîme: all natural skincare voor mama (én de hele familie)

Cîme: all natural skincare voor mama (én de hele familie)

Cîme, dat is all natural, organic, non-cruel verzorging voor mama, maar eigelijk ook gewoon voor de hele familie! 🌾

Cîme is een Belgisch merk en werd opgestart door 2 Belgische dames: Isabel en Anke. Dankzij enkele reizen in de Himalaya werd dit fijne skincare merk op de wereld gezet. Wat er zo bijzonder aan is? De producten zijn biologisch en natuurlijk en werden niet getest op dieren. Bovendien zijn ze vrij van parabenen en parfum én boordevol superfoods uit de Himalaya. Ze zijn ook veilig en gebruiksvriendelijk voor de hele familie, yes ook voor baby’tjes.

Eén van hun peilers is zorg dragen voor de wereld en het milieu en laten we dat nu écht belangrijk vinden! Voor elk verkocht product schenkt Cîme een deel van de opbrengst aan het Little Doctors scholenproject in de Nepalese Himalaya.

We vroegen aan 4 van onze klanten, allen met een verschillend huidtype, om 3 producten van Cîme uit te testen. Benieuwd naar de eerlijke reviews? ⬇

 

Julie (29), mama van twee, heeft last van roodheid en een moeilijke huid na zwangerschappen en borstvoeding:

” Van jongs af aan had ik altijd al een ‘moeilijkere’ huid: jeugdpuistjes en roodheid. Na lang zoeken leek het of ik de juiste producten gevonden had en mijn huid redelijk onder controle was. Toen werd ik zwanger, daarna gaf ik borstvoeding, was ik opnieuw zwanger en nu zitten we opnieuw aan het puntje borstvoeding. Allemaal heel leuk, intens genieten en dolgelukkig. Behalve mijn huid.”

“Totaal uit balans, want een overvloed aan hormonen die alle kanten uit gaan. Daarnaast ook een grauwe, vermoeide huid. Al heel veel getest, gesmeerd en behandelingen ondergaan. Ondertussen de hoop al opgegeven. Ik was dan ook heel blij en vooral benieuwd om deze producten van Cime uit te testen. Ze zijn mij al tal van keren aangeraden, maar het was er nog niet van gekomen ze uit te testen. Na een tijdje deze te testen ben ik verkocht! Mijn huid voelt zacht aan, ziet er gezonder uit. Zeer blij!”

Julie gebruikt (in chronologische volgorde):

Bieke (30) en mama van een zoontje, heeft last van acné en haar huid wordt snel droog:

“Enkele maanden geleden werd ik dertig jaar. Van moeder natuur kreeg ik het mooiste cadeau: acné. Ik gebruik sowieso weinig make-up, maar nu durfde ik ook geen verzorgingsproducten meer te gebruiken. Bang om het erger te maken. Na maanden niets op mijn huid gebruikt te hebben, testte ik afgelopen periode het herstellende serum ‘kissed by a rose’ en de herstellende dag- en nachtcrème ‘Under my skin’ uit. Het serum druppel je op je vinger om vervolgens uit te smeren op het gezicht.

“Eerst vond ik het nogal vettig aanvoelen op mijn vinger en ik verwachtte dat mijn huid een vettige uitstraling zou geven. Zodra het serum uitgesmeerd is, verdwijnt het vette gevoel en zorgt het voor een gezonde glans op het gezicht. De herstellende dag- en nachtcrème trekt snel in en zorgt voor een zijdezacht gevoel. Na het uittesten van deze producten ben ik helemaal overtuigd. Het doet geen kwaad voor mijn acné, mijn huid voelt gehydrateerd aan en ziet er vooral voor het eerst in maanden een pak gezonder uit. Persoonlijk vind ik het serum wel heel fel ruiken tijdens het opsmeren, maar eens het ingetrokken is, wordt de geur een stuk subtieler. Ik had ook het geluk de handcrème te mogen testen. Als bakfietsmoeder fiets ik elke dag zo’n 25km door weer en wind, neem daar het vele handen wassen nog eens bij en je kan je voorstellen dat mijn handen er niet alleen droog en ruw uitzien, maar ook nog eens aanvoelen als schuurpapier. Meestal ben ik niet zo’n fan van handcrèmes, omdat je na het insmeren met zo’n vettige laag op je handen zit die lange tijd nodig heeft om in te trekken. En daar houd ik gewoon niet van. Het is dan ook fijn dat deze handcrème binnen enkele seconden in de huid trekt. En dat is nodig met een pittige kleuter in huis, zo kan ik snel ingrijpen zonder zelf het servies uit mijn handen te laten glijden. 😉”

Bieke gebruikt:

Leonie (32), mama van twee, heeft een droge, onrustige huid

“Ik heb een droge, onrustige huid en het doel is om deze goed te voeden en rustig te krijgen. De Multifunctionele olie voor huid, haar en nagels is echt super fijn, het verzacht de punten van je haar en geeft ook nog eens een hele mooie glans eraan! Daarnaast heeft het ook een hele fijne geur. Na de Herstellende dag en nachtcrème ‘Under My Skin’ na een paar dagen te gebruiken, merkte ik dat mijn huid rustiger werd. De droge plekken voelen veel zachter aan. De crème trekt snel in wat ik ook heel erg fijn vindt.”

De multifunctionele balsem voor lippen en droge huid heb ik voornamelijk gebruikt voor mijn droge ellebogen. Zodra het kouder wordt, dan zijn die ontzettend droog. Na een paar dagen merk ik dat deze een stuk minder droog zijn! Ik gebruik de balsem 2 a 3x per dag. Ook deze trekt snel in, dus geen vlekken in de kleding! “

Leonie gebruikt:

Karlijn (29) mom-to-be, heeft last van een zeer droge huid

“Zolang als ik mij kan herinneren, heb ik een droge huid. Smeren is de boodschap. Niet alleen in de herfst- en wintermaanden, maar het hele jaar door moet ik mijn huid voeden. Het liefst doe ik dat met milde, natuurlijke producten. Zeker nu ik zwanger ben, zet ik huidverzorging met stip op de eerste plaats. 

Fruitig douchen met ‘Nuts about you’, mijn handen heerlijk insmeren met ‘For your hands only’ en tot slot mijn buik ontspannend masseren met de snel absorberende ‘l’Huile by Cîme’? Tegenwoordig verlaat ik de badkamer tiptop gehydrateerd én ontspannen! Love it! 

Karlijn gebruikt:

Ontdek het volledige gamma van Cîme hier

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties