Cadeautjes? Wat kiezen de instamama’s?

Cadeautjes? Wat kiezen de instamama’s?

Cadeautjes? Wat kiezen de instamama's?

Het eindejaar staat voor de deur. Lekker gezellig samen zijn, lekker eten én… cadeautjes, want die horen er ook bij, toch? Vind je het niet altijd makkelijk om je keuze te vinden tussen zoveel moois? Omdat we het fijn vinden om jullie te inspireren, vroegen we aan enkele instamama’s welke speelgoedmerkjes ze top vinden voor hun mini’s. 

Hij is er wel uren zoet mee! Ik ben een interieurliefhebber en zie liever niet te veel opzichtige spullen in onze woonkamer. Het speelgoed van Kid’s Concept heeft mooie kleuren en integreert zo fijn in ons interieur. Het sluit mooi aan bij onze stijl en daarom vind ik het ook wel leuk om het speelgoed regelmatig op mijn Instagram te tonen 😄!”

Ontdek alle items van Kid’s Concept hier.

Robbin, mama van June en Liv, houdt van het creatieve speelgoed van Janod. Je vindt Robbin op Instagram via @robbin_june_liv

“Als mama én kleuterjuf kan ik Janod énorm aanraden. Het Franse merk heeft een breed assortiment en biedt mooi, kleurrijk speelgoed voor zowel de allerkleinsten als voor de iets grotere kinderen. Het speelgoed is niet alleen heel mooi om naar te kijken, maar ook origineel, duurzaam en zeker oké wat de prijs-kwaliteit betreft. Bij June en Liv een mega succes: 

ze spelen het vaakst met het tekenbord en zijn dan net kleine jufjes (zo mama, zo dochters?)  De magneetsetjes zijn ook echt ideaal en ook gewoon leuk voor onderweg. Het liefst van al combineren ze deze: de magnetische popjes en attributen uit de magneetset krijgen een heel nieuw avonduur op het schoolbord 😍!”

Ontdek alle items van Janod hier.

Liz is mama van Charlie én is grote liefhebber van het sustainable merk Plantoys. Je vindt Liz op Instagram via @raisingmycharlie

“Het merkje Plantoys is ondertussen een beetje een vaste waarde geworden hier in huis, omdat de kwaliteit goed zit én ze een groot aanbod hebben. Rollenspel is en blijft belangrijk voor de ontwikkeling van een kind en het houten speelgoed van Plantoys is ook duurzaam en zo weet ik dat het vele jaren mee kan.  

Zo is hun theesetje bijvoorbeeld leuk op jonge leeftijd om zelf de giet-en roerbeweging te leren maar op latere leeftijd kan het gebruikt worden in een keukentje of bij een theekransje. De houten make-up set doet het hier ook goed, ze “prult” er graag mee in haar eentje of betrekt mama of papa bij het spel, en daar genieten we beiden van.”

Ontdek alle items van Plantoys hier.

Fien is mama van Cilou en Liv en houdt van de het houten speelgoed met retro look van Vilac. Je vindt haar op Instagram via @fiendq

“Ik ben sowieso fan van vintage (inspired) items en speelgoed en Vilac weet dit waar te maken. Het restaurantje en de acrobatenwaterval werden ontworpen door illustrator Ingela P. en laat dat nu net ook diegene zijn die onze favoriete boekjes tekende. 

Mijn dochters zijn 2 en 5 en ik merk dat samen spelen steeds beter gaat, zeker wanneer het om “pretend play” spelletjes gaat, zoals restaurantje spelen. Hoe leuk zijn de accessoires ook die erbij zijn! Houten frietjes, een hotdog én een fles ketchup waar “echt” ketchup uit spuit. Speelgoed met de nodige dosis humor, I like. De acrobatenwaterval is prachtig gemaakt en is top voor de fijne motoriek.”

Ontdek alle items van Vilac hier. De boekjes van Ingela vind je hier.

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties