Kinderkamer inspo + shop the style

Kinderkamer inspo + shop the style

Kan je ook urenlang Pinterest of Instagram afstruinen op zoek naar nieuwe ideeën voor de kinderkamer of je woonkamer? Ben je nog op zoek naar inspiratie voor de kamer van je mini of gluur je gewoon graag binnen bij toffe mama’s? 😃 Lees dan zeker verder. In deze blog verzamelden we vier fijne inspirerende kinderkamertjes van leuke instamama’s. Nog leuker? Shop their style met items uit onze shop!

Siem (@siem_devos)  is mama van Hazel en Magnus en verwacht binnenkort haar derde kindje. We houden van haar stijl omdat ze lekker eigenzinnig en gedurfd is, ze een kei is in het vinden vintage pareltjes en ze een geweldige retro vibe heeft in al haar foto’s.

Hester (@bij.hes) is mama van Julian en Naud en zwanger van haar derde kindje. Op haar Instagram zien we steeds de allermooiste foto’s van haar interieur verschijnen. Haar stijl? Minimalistisch, grijstinten, hout, maar bovenal gezelligheid. Wij houden zo van de kamertjes van haar zoontjes! En kijk, ons bedhuisje 😍! Dat is toch de droom van ieder kind? 

Charis (@charisathome) is mama van Lias en verwacht binnenkort haar tweede kindje. Wauw, wat een prachtig interieur heeft zij! Voor zoontje Lias stylede Charis een heuse safarikamer. Wij vinden de roestbruine kleur op de muur zo mooi met de houten accessoires. En hoe lief is de babykamer van hun toekomstig kindje?  

Siem (@mylifesiem) is mama van Ambreen en Maya. Haar stijl is minimalistisch en warm met een liefde voor aardetinten, roestkleuren en rotan. Haar feed geeft ons  een zekere rust. De kamertjes van haar kindjes hebben dat zalige “less is more” gevoel.