De sisterhood – Meters vragen voor kleine zus

P. en E. hebben allebei twee meters in plaats van een meter en een peter. Leuk detail, de meters van P. zijn de zussen van de meters van E. Voor kleine zus wilden we ook heel graag twee meters en gelukkig heb ik twee supertoffe nichten die perfect zijn voor de ‘job’! 😉

Het stond al snel vast dat we hen zouden vragen, maar een datum prikken om een samen lekker te gaan eten was minder evident. Uiteindelijk is dat begin juli toch gelukt en konden we ze (redelijk op de valreep) nog vragen of ze meter wilden zijn van kleine zus. Het zijn twee dames die zelf altijd heel leuke en originele ideeën hebben, dus ik wist dat ze het zeker zouden appreciëren om op een originele manier gevraagd te worden.

Aangezien ze allebei uiterst fashionable door het leven gaan vond ik het wel tof om ze een sweater of topje cadeau te doen met daarop een toffe quote of zo. En ik was op zoek naar iets origineler dan ‘wil jij mijn meter zijn?’. Gelukkig heb ik ook een waanzinnig creatieve beste vriendin en had zij meteen een idee dat helemaal perfect was! Het idee van de sisterhood! :d

Aangezien P., E. en ons kleinste popje allemaal zussen zijn én al hun meters ook was dat inderdaad een top idee (wat we natuurlijk weer niet zelf konden bedenken). Dus contacteerde ik Sanne van de momlife sweaters om topjes te maken met ‘sisterhood’ erop. Dan alle meters opgetrommeld en leuke foto’s gemaakt.

En natuurlijk ook leuke foto’s gemaakt van onze twee zusjes

Voor de twee nieuwe meters liet ik ook een topje maken en dat pakte ik in als cadeautje. Ik maakte met alle foto’s een kaartje met daarop een ‘friendly request’ om de sisterhood te vervolledigen.

Hun reactie was heerlijk. Verrast, enthousiast en vooral erg blij. Manlief en ik uiteraard ook super blij dat ze het meteen volledig zagen zitten.

Het klinkt misschien raar, maar ik ben best trots op deze sisterhood. Het zijn stuk per stuk vrouwen die we heel bewust hebben gekozen om meter te zijn van onze kinderen. Vrouwen waarvan we weten dat ze er zullen zijn als onze meisjes hen nodig hebben en waar ze later gegarandeerd een leuke tijd mee zullen hebben. En compleet los daarvan ook gewoon hele leuke vrouwen!

Dankjewel ladies om zo’n bende grave grieten én de perfecte voorbeelden te zijn voor onze kleine meisjes!!

Ik droom al luidop van een jaarlijkse ‘dag van de sisterhood’, waarop we met z’n allen samenkomen en leuke dingen doen. Lijkt me super!

I’ll keep you posted! Nu eerst even tijd voor wat anders! #39wekenzwanger

Liefs

Shana

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties