Gastblog door @kimroza:  Plantoys

Gastblog door @kimroza: Plantoys

Gastblog door @kimroza:  Plantoys

Duurzaam inkopen doen deze maand? Het kan! En het hoeft niet eens zo ingewikkeld te zijn. mijnspeelgoed-be.preview-domain.com verkoopt een groot aanbod  eco friendly merken. Eén van die merken is Plantoys. Een milieuvriendelijk merk dat speelgoed en kindermeubels produceert van onder andere rubberhout. Prachtig om te zien, duurzaam en tijdloos. 

Wij kozen voor een tafeltje en stoeltje van Plantoys voor de jongste (Tijm, 1 jaar) en een tafelvoetbalspel  voor de oudste (Senne, 4 jaar). Als je de items uit de verpakking haalt, merk je het al. Dit is stevig spul, wat tegen een stootje kan! Handig met twee kids in huis!

Het tafeltje en stoeltje is van een klein formaat. Dreumes- en peuterleeftijd,zeg maar. Prettig want veel bureaucombinaties zijn voor deze kindjes vaak nog te hoog. Het tafeltje heeft twee opbergvakken en bovenop een krijtblad. Ze kunnen er dus helemaal hun creativiteit op kwijt! Kleuren op tafel mag!

 

Het tafelvoetbalspel speel je met zijn tweeën. Wij hebben echter al gemerkt dat onze oudste het ook erg leuk vond om er alleen mee te spelen. Stiekem hebben wij als ouders ook al een potje tegen elkaar gespeeld. Ook bij dit spel merk je, het is robuust, prachtig verfijnd afgewerkt, en kan tegen een stootje. En zorgt voor uren speelplezier!

 

Het spel staat door zijn neutrale kleuren ook nog eens prachtig ter decoratie in je huis. 

Wil je in deze feestmaand ook bewuster shoppen? Minder plastic in huis? Bekijk dan hier de selectie van Plantoys bij de Gele Flamingo. 

Groetjes

Gastblogger Kim Roza
www.instagram.com/kimroza

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties