Get To Know: Liewood

Get To Know: Liewood

Get To Know: Liewood

Scandinavische ontwerpen voor moderne gezinnen

Als onderneming die inzet op duurzame producten plaatst mijnspeelgoed-be.preview-domain.com graag de personen en merken waarmee zij samenwerkt in de kijker. Vier keer per jaar laten we daarom een van onze leveranciers aan het woord. Deze keer is het de beurt aan de Noorse Anne Marie, die ons wat meer zal vertellen over haar merk LIEWOOD.

LIEWOOD is opgericht door de Noorse Anne Marie, en is al heel wat jaren te vinden bij mijnspeelgoed-be.preview-domain.com. We hechten beide veel belang aan een hoge kwaliteit en functionaliteit van onze producten. Daarnaast willen we gezinnen vooral inspireren en ouders alle benodigdheden aanbieden die ze nodig hebben voor hun kinderen. Om ook jullie een kijkje te geven in dit Scandinavische lifestyle merk voor kinderen hebben we onlangs met Anne Marie samengezeten.

Nieuwsgierig? Installeer je dan ergens knus met je kindjes, kleinkindjes… in de buurt, en lees verder!

Laten we, voor wie jullie nog niet kent, van start gaan met LIEWOOD en het gezicht achter het label. Wie zijn jullie?

Anne Marie: “Aangenaam, ik ben Anne Marie Lie Norvig, en heb in 2015 LIEWOOD opgericht. Vooraleer ik met mijn eigen onderneming ben begonnen heb ik 15 jaar in de mode-industrie gewerkt als ontwerper en consultant. Ik heb namelijk een sterke passie voor ontwerpen en esthetiek, en ben ervan overtuigd dat schoonheid vooral in details zit.”

“Daarnaast heb ik, als mama van opgroeiende kinderen, een goed begrip van wat gezinnen dagdagelijks nodig hebben. Ik ben dan ook met Liewood gestart wanneer ik zelf mijn eerste baby had. We bestaan nu 7 jaar, en het merk groeit samen met mijn kinderen op. Wanneer ik nieuwe kantjes ontdek van het kinderleven en ouderschap probeer ik daar dus iets mee te doen op professioneel vlak.”

Hoe leerde je mijnspeelgoed-be.preview-domain.com kennen?

Anne Marie: “Toen ik zelf zwanger was leerde ik mijnspeelgoed-be.preview-domain.com kennen, en ook nu bestellen we nog steeds regelmatig iets voor onze kinderen via hun webshop.”

“mijnspeelgoed-be.preview-domain.com is zowat de marktleider op vlak van winkels voor kinderen en families, het is dan ook ongelooflijk dat Liewood zo goed vertegenwoordigd is bij jullie.”

Waar haal je inspiratie voor jullie collecties?

Anne Marie: “Ik maak zelf mee door welke fases zowel kinderen als hun ouders gaan bij het opgroeien dankzij mijn eigen kinderen. Dat geeft mij een eindeloze stroom aan inspiratie, iets wat ik ook merk bij onze medewerkers.”

“Kinderen zijn in vanalles en nog wat geïnteresseerd, en daarnaast heeft elke leeftijd andere noden. Wanneer er het team of mijzelf nieuwe zaken opvallen, zoeken we dan ook samen uit hoe we dat aan het Liewood universum kunnen toevoegen in een leuk, duurzaam en tijdloos ontwerp.”

“We houden ons daarbij wel steeds aan een vast kleurenschema. Elk seizoen proberen we daar enkele complementaire kleuren aan toe te voegen, zodat we ook op dat vlak blijven vernieuwen.”

Heb je een favoriet item in jullie collecties?

Anne Marie: “Nee, een favoriet item aanduiden voelt voor mij aan als kiezen tussen je kinderen, en is dan ook niet mogelijk.”

“Om producten te maken denken we met het hele Liewood team na over wat ouders nodig hebben. Eens de input er is, starten het ontwerpteam en ikzelf met het brainstormen, schetsen en testen van producten alvorens te beslissen over wat we uiteindeljik gaan produceren. Er zit daardoor een deeltje van jezelf in elk item.”

Wat zijn je verdere ambities met Liewood?

Anne Marie: “Ik hoop nog vele jaren gezinnen te mogen inspireren, en hun leven makkelijker te maken dankzij functionele, mooie en duurzame producten. We hopen het Liewood universum geleidelijk aan verder te kunnen laten groeien de komende jaren.”

“Wat dat betreft staat er voor de zomer van 2023 alvast iets leuks op de planning, namelijk onze eerste complete collectie die jassen, truien, t-shirts, broeken zwemkleding, accessoires, schoenen… omvat. Zelf kijk ik er enorm naar uit, het aftellen ernaar kan beginnen.”

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties