Hoera, een crea herfstvakantie!

Hoera, een crea herfstvakantie!

Hoera, een crea herfstvakantie!

Lekker prutsen met stempels, stickercollages creëren of je eigen fantasiewereld bouwen met een magneetset. Herken je jouw kindje in één van deze dingen? Wist je dat mijnspeelgoed-be.preview-domain.com heel wat speelgoed verkoopt om je creatief uit te leven? Woohoo, geen moment om je te vervelen tijdens de herfstvakantie dus. Druilerig herfstweer? No need to be bored 😁!

Maak je eigen verhalen met onze magneetsets. Dit speelgoed stimuleert de creativiteit en concentratie. Maak je eigen robot of ruimtewereld, kleed prinsessen aan of creëer een cool rescue parcours! Eindeloze fun verzekerd met onze leuke magneetsets! 🤗

Vlogger Mason test voor ons de rescue meeneemmagneetset van Tiger Tribe. Cool! Ook handig voor onderweg 😊! 🚓

De kleur- en knutselsetjes van Tiger Tribe zijn altijd een schot in de roos. Kleur herbruikbare neon unicorn stickers, een 3D-dinosaurus of een glitterzeemeermin. Eindeloos veel speelplezier met deze leuke doosjes.

Vlogster Esmée test de Neon Tape art knutselset en maakt zelf haar eigen kaarten. Ideaal om op te sturen naar vrienden en familie 🧡!

Yay, lekker oldschool stempelen! Kies je favoriete stempelset en kleur de figuren nadien in. Met de stempelset van Londji maak je zelf je eigen autoparcours 🚕! Nog een topper zijn de sets van Créalignje stempelt figuren op hout en hangt nadien je kunstwerk op in je kamer! 😍 Ook voor de allerkleinsten zijn er de XL-stempelsetjes.

Voor de kiddos vanaf 6 jaar zij er de knutselboxen van Box CandiyLekker creatief aan de slag met koord en pomponnen? Of knutselkaarten maken met pailetten en glitters?  Ideaal om de creativiteit te stimuleren en de fijne motoriek te oefenen! 🙌🏻

Liever een gezelschapspelletje samen? De spelletjes van Londji zijn fantastisch leuk en mooi geïllustreerd! In het spelletje ‘Where is the cheese” ga je met de hele familie op zoek naar alle ingredïenten van de chef. Wie vindt ze als eerste? 😃🧀.

In “Postman Game” help je de postbode een handje door alle brieven aan de juiste buur te geven. Hilariteit verzekerd! (Beide spelletjes vanaf 3 jaar)

 
Ontdek al ons creatief speelgoed en knutselsets hier.
Bekijk al onze magneetsets hier.

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties