How to throw a “Unicorn Party”!

How to throw a “Unicorn Party”!

How to throw a

Is jouw mini ook zo dol op eenhoorns? Dan is hij/zij vast niet alleen, want het is één van de favoriete party thema’s in onze webshop, zo blijkt! Verjaart jouw kindje binnenkort en heb je zin om eens helemaal “over the top” te gaan? Denk: superzoete pastelkleurtjes, unicornkoekjes, knalroze ballonnen en glitterkroontjes? In deze blog geven we je alvast wat leuke party ideetjes!

Ga eens helemaal los in de deco!  Een boog met ballonnen is een echte eye-catcher en ideaal als achtergrond voor leuke foto’s. De Balloon arch van Ginger Ray (hieronder op de foto) wordt geleverd met en 4 meter lange ballontape zodat je de slinger makkelijk zelf bevestigt! Het leukst met ballonnen van allerlei formaten. Ook de ‘I love unicorns’ slinger van Meri Meri is prachtig als party deco in thema. (en nadien ook als versiering op de kinderkamer)

 Never.enough.balloons. Met ballonnen kan je alle kanten uit. Hang er aan de deur om te showen dat er één jarig is, versier de stoel van je kleintje of hang een ballonnenslinger boven de tafel. Nu enkel nog kiezen voor welke kleur je gaat!

 

Gaat jouw kleine flamingo graag verkleed naar haar/zijn eigen feestje? Het unicorn tasjes van Liewood is supercute en het ideale geschenk voor een eenhoornfan.

Meer party inspo nodig? Hier vind je alles voor een heus unicornfeest.
Alle party thema’s bekijken? Dat kan hier

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties