Lorena Canals: wasbare en stijlvolle tapijten!

Lorena Canals: wasbare en stijlvolle tapijten!

Een mooi vloerkleed dat in je interieur past én ook nog eens praktisch is? Dat zijn de leuke tapijten van Lorena Canals! 😍 Dit Spaanse luxe textielmerk heeft een breed aanbod aan verschillende modellen, kleuren en maten. De tapijten zijn allemaal met de hand gemaakt en kan je makkelijk wassen. Heeft je kindje gemorst? No worries, je doet het tapijtje gewoon in je wasmachine en klaar! Zo handig met kleine kids! 👌

Corporate Social Responsibility

Je las het al, de tapijten van Lorena Canals worden onder onder de beste omstandigheden met de hand gemaakt in India. Elk tapijt is dus uniek. Ook daar kiest ze voor een betere toekomst voor kinderen in armoede. Zo ontwikkelde ze een collectie van wasbare tapijten die helemaal toegewijd zijn aan zes jongens en meisjes. 

Koop je een tapijt van Lorena Canals? Dan geef je ook een beter leven aan mensen die het nodig hebben. In 2008 startte ze met het Sakûla Project en richtte zo een school op in Haryana, India. Deze school geeft jongens en meisjes zonder thuis een betere toekomst. ❤

Voor iedereen wat wils!

Zoek je een groot of eerder minimalistisch tapijt voor je woonkamer? Of hou je meer van een boho look? Ben je op zoek naar een schattig, kleurrijk tapijt voor de slaapkamer van je zoon of dochter? Of wil je een kleedje op de geboortelijst van je baby’tje zetten? 

mijnspeelgoed-be.preview-domain.com biedt maar liefst 200 verschillende designs van Lorena Canals, voor ieder wat wils dus!

Nieuwe collectie

De nieuwste collectie van Lorena Canals zit helemaal in de oceaansfeer. 🐟🪸🐢 Denk aan leuke schildpadden en zachte kleurentinten. Wij zijn er helemaal fan van!😍 De Turtle Tapijten vrolijken elke kinderkamer op en maken de ruimte meteen speels.

Naast de leuke tapijten, zijn er ook superzachte Turtle poufs met een hoog aaibaarheidsgehalte! Heerlijk om op te liggen! 🤗 Je kids zullen er meteen gek op zijn! 

Duurzaamheid als waarde 

De designs van Lorena Canals zijn superleuk, maar nog leuker is de duurzaamheid van de Rugcyled collectie. Deze collectie wordt volledig gemaakt van gerecycleerd materiaal, waardoor er 90% minder energie verbruikt werd om de tapijten te maken. Way to go, Lorena!  #sustainable 🌾

Makkelijk in onderhoud

Een echt voordeel aan deze tapijten is dat je ze in de wasmachine kan stoppen als je kids gemorst hebben. Lekker handig! 😊Je wast de tapijten best op een delicaat wasprogramma met een mild wasmiddel.

Eens het tapijt gewassen is, haal je het best meteen uit de wasmachine. Op die manier lopen kleuren niet uit. Je kan de tapijten buiten laten drogen, maar leg ze zeker niet in de zon.

Hebben je kids er al hard en veel op gespeeld en hangen er een paar draadjes los? Oeps! Trek ze zeker niet zomaar uit. Om het tapijt zo mooi mogelijk te houden, knip je de draadjes er af.

Waarom je dat niet vroeger ontdekt hebt? 😁 Ontdek de volledige collectie van Lorena Canals hier. Naast tapijten, heeft dit Spaanse merk ook leuke opbergmanden of poufs. 😍