Mana’o Nani – Travel Buddy’s

Mana’o Nani – Travel Buddy’s

Enkele weken geleden ontdekten wij deze unieke knuffeltjes op een beurs … en we waren meteen verkocht !! Wat ons vooral enorm nieuwsgierig maakte waren die heel speciale doosjes. We hebben ze wel 10 keer rondgedraaid om alle details in ons op te nemen. 

Deze knuffeltjes moeten wel jouw zachtste en beste vriendje worden voor onderweg, mee in bed, op de crèche, aan de koelkast … 

Toen we de doosjes open maakten kwamen ze eruit : Mana’o nani travel buddy Coco, Choco én hun monstervriendje (en onze favoriet) Badbutt Grizzly. Nog mooier en zachter dan verwacht. Gemaakt van zachte fleece en met magneten zodat je de Mana’o nani travel buddy’s om de autogordel van je kindje kunt bevestigen. En dat is natuurlijk niet de enige plek waar je je Mana’o nani travvel buddy vastklemt, aan de spijlen van je bed, of misschien hang je hem gezellig naast je aan het duikelrek in de speeltuin.

Wat de travel buddy’s nou zo anders maakt dan alle andere knuffels? De verpakking! Een eenvoudig print van travel buddy op de doos en een gebruiksaanwijzing op de onderzijde. Mana’o nani maakt de travel buddy’s in wat zij hun Wonder Workshop noemen. Elke Mana’o nani travel buddy krijgt magische krachten in zijn armpjes zodat de gordel goed kan omklemmen. Maar vergeet Mana’o nani travel buddy niet in de auto want dan mist hij je! 

Wij vinden Mana’o nani travel buddy Coco en Mana’o nani travel buddy choco een perfect geboortecadeau, maar ook geweldig om cadeau te geven wanneer je op vakantie gaat. Die dikke vriend gaat vanaf dan overal mee naartoe ! 

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties