Musthave in your life: een plooibuggy!

Musthave in your life: een plooibuggy!

Musthave in your life: een plooibuggy!

Tripje gepland? Of je nu voor een klein wandelingetje gaat, een weekendje weg of een vakantie naar zee, een plooibuggy is sowieso een musthave met een kiddo in huis.

Een plooibuggy gebruik je vanaf dat je baby zelfstandig (of met steun) kan zitten, of zelfs al vroeger. Je plooit ze makkelijk in elkaar, zodat ze in de koffer van je auto of bakfiets passen. Welke compacte plooibuggy bij jou past? Je ontdekt het in deze blog!

Ergobaby Metro Stroller

Ultra-compact comfort op wieltjes. De Ergobaby Metro Stroller is een van de meest compacte wandelwagens op de markt, want als je de Metro toeplooit kan hij bijvoorbeeld probleemloos mee als handbagage op het vliegtuig. En wist je dat er ook een bijpassende rugzak verkrijgbaar is?

Zo kan je je Metro buggy nog gemakkelijk mee on the go nemen. De Metro is ook echt een pluimgewichtje van 6,3 kilo. Je kan deze plooibuggy met één hand opvouwen. Bovendien is de Metro een ergonomische buggy. We zijn natuurlijk niets anders gewoon van Ergobaby!

Een plooibuggy voor newborns

De Metro is te gebruiken vanaf newborn! Dankzij de newborn-draagmand kan je de Ergobaby Metro vanaf de geboorte gebruiken. En nee, deze buggy verliest hierdoor zijn compacte vorm niet. Je kan de draagmand ook inplooien! Cool! Te koop in grijs en zwart.

 

Elodie Mondo Plooibuggy

Een topper van look én design is de Mondo buggy van Elodie. Ook deze buggy is licht (6,8 kg en kan dus ook mee als handbagage op het vliegtuig. Extra fijn aan deze kinderwagen; je kan een groep 0-autostoeltje (door middel van adapter) aan de wielen bevestigen. Zo kan je kleine baby al vanaf de prille weken mee in deze fijne plooibuggy.

Extra cool: je kan de kinderwagen in volledige slaappositie zetten. Zo kan je kindje ook gewoon rusten of slapen tijdens een wandelingetje of on-the-go. Pimp de Mondo met een fijn zitkussen dat je langs beide kanten kan gebruiken én makkelijk schoon te maken is of een handig regenscherm. De Elodie Mondo is te koop in verschillende prints en kleuren. 

 

Universele zitkussens

Het extra cosy maken in de kinderwagen? De universele zitkussens van Elodie kunnen langs beide zijden gebruikt worden en passen op iedere plooibuggy. Het zitkussen heeft een winter- en zomerzijde. De zomerzijde is makkelijk schoon te maken (ideaal als je kindje eens knoeit met een drankje of snackje) én de winterzijde is lekker zacht en warm. Het zitkussen zorgt ervoor dat je kleine flamingo nog lekkerder in de kinderwagen zit. Enkel het beste voor zoon- of dochterlief 😍!

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties