Bescherm je kindje tegen UV-stralen

Bescherm je kindje tegen UV-stralen

Bescherm je kindje tegen UV-stralen

Het is heel erg belangrijk dat je je kleine baby goed beschermt tegen schadelijke UV-stralen. Een babyhuid groeit veel sneller dan onze volwassen huid, waardoor deze minder tijd heeft om de door zonlicht beschadigde huidcellen te herstellen.

Daarom is het super belangrijk om je kleintje van bij het begin heel erg goed te beschermen tegen de zonnestralen. Hoe zorg je er nu voor dat je kindje goed beschermd is én blijft?

First things first! Welke zonnebril neem je?

De kinderzonnebrillen van Izipizi beschermen de oogjes van je kleine flamingo tegen UV-stralen. De glazen van deze zonnebrillen zijn gemaakt van 100% polycarbonaat, zijn hypoallergeen & BPA vrij.

Deze coole Izipizi zonnebrillen zijn ook gemaakt voor de echte avonturiers met zijn flexibele oortjes. Superhandig, want ze kunnen tegen een stootje!

Onze zonnehoedjes geven bescherming tegen de zon

Een zonnehoedje is ook echt een must op warme dagen. Voor de allerkleinsten kan je kiezen voor een model dat de nek beschermt. Een zonnehoedje beschermt je kindje tegen directe zonnestralen.

Wij selecteerden heel wat leuke modelletjes voor jullie uit het assortiment van Liewood, Elodie Details, Konges Slojd, …! Deze hebben stuk voor stuk leuke prints. Zo is je kleine prins(es) ook nog eens heerlijk stylish!

De Liewood zonnehoedjes zijn gemaakt van gerecycleerde polyester en elastane. Deze zijn té schattig met de leuke oortjes!

YAY, UV-beschermende swimwear

Fun gegarandeerd! Een leuk zwembadje, strandset, … in de tuin en spelen maar! Heerlijk verkoelend in de zomer, maar zorg er altijd voor dat je kindje voldoende beschermd is tegen de zon!

Kies voor UV-beschermende swimwear voor je kleine kapoen. Onze zwemkleding van Liewood & Konges Slojd beschermt je kindje tegen schadelijke zonnestralen.

Met de UV-proof swim T-shirts van Liewood zijn jouw kids helemaal klaar voor waterpret in de zomer! Je hoeft je als ouder dus niet meteen zorgen te maken over schadelijke zonnestralen. Het bovenlichaampje van je kindje is volledig beschermd met deze UV-shirts van Liewood.

Ook de swim jumpsuits van Liewood zijn superhandig! Deze sluit je eenvoudig met een rits vooraan. Deze swimwear wordt altijd gemaakt van stretch materiaal en geeft 100% UV-bescherming.

Musthave item: zonnecrème

De zonnecrème van Naïf heeft beschermingsfactor 50. Deze is gemaakt op basis van minerale filters speciaal voor de huid van je kleine baby. De zonnebrandcrème is geschikt voor zelf het lichaam als het gezichtje van je kleintje, beschermt tegen UVA & UVB-straling.

De Naïf zonnecrème bevat geen minerale oliën, zo is deze zonnebrandcrème ook meteen geschikt voor de meest gevoelige huid! #handig

De zonnecrèmes die je bij mijnspeelgoed-be.preview-domain.com terugvindt bevatten geen schadelijke stoffen en zijn erg makkelijk uitsmeerbaar. Ze laten geen witte waas achter, handig!

Smeer je kleintje regelmatig opnieuw in met deze zonnecrème voor optimale bescherming!

Ontdek hier meteen alle UV-beschermende zwemkleding voor je kleintje!

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties