Back to school met Trixie

Back to school met Trixie

Back to school met Trixie

Het Belgische Trixie maakt al jaren de fijnste goodies voor baby’s, kids & hun ouders, met oog voor duurzaamheid én kwaliteit. Ook voor school! Een instappertje in de peuterklas of een zoon of dochter die naar het eerste leerjaar gaat? Trixie heeft alles in huis! Ontdek in deze blog de leukste musthaves voor jouw kleintje om zijn of haar eerste schooldag goed te beginnen!

Alvast enkele voordelen onder elkaar die je écht moet weten van de Trixie rugzakjes & boekentasjes. YAY!

  • Waterproof
  • Makkelijk afwasbaar
  • Clip op de borst
  • Heel ruim
  • Belgisch

Duurzame én handige drinkflessen

Bij Trixie staat duurzaamheid in de brede zin van het woord centraal en dat toont zich op verschillende vlakken. Bij het ontwikkelen van een nieuw product wordt erg kritisch geanalyseerd of het product de vooropgestelde eisen en functies ook écht vervult. Neem nu bijvoorbeeld de drinkfles. Deze is licht, zelfstandig hanteerbaar door jonge kinderen, vervangt plastic flessen en lekt niet. We like!

De drinkflesjes bestaan in 2 formaten: 350 ml voor de jongste kids en 500 ml voor de grotere kinderen. De flessen zijn roestvrij en houden je drankje lekker fris. Bovendien matchen ze de rugzak, boekentas of pennenzak van je kindje.

 

Welke rugzak kies ik voor mijn kindje?

Trixie heeft heel wat rugzakjes in het gamma. Voor de allerkleinste kleuters/peuters zijn er de mini rugzakjes, die zijn licht, makkelijk te openen en zoals alle tassen van Trixie waterproof. Geen nood als de rugzak eens in een plas valt of er een drankje lekt, oef!  😃 Ook voor de grotere kleuters of de lagere school kinderen is de mini rugzak ideaal als gym- of zwemtas.

De iconische rugzakken van Trixie zijn wat groter en hebben verstelbare schouderbanden. Ook kunnen de bandjes vooraan vastgeklikt worden, zodat ze niet van je kleuter zijn/haar schouders glijden. Ook helemaal waterproof en met ruimte voor een drinkfles, lunchdoos, snackbox etc… Ook de boekentassen voor kleuters zijn gelijkaardig qua grootte, in échte boekentasvorm  🤩.

 

Eerste leerjaar? Check!

Naar de lagere school? Wat een stap! Trixie heeft alvast enkele musthaves die jouw kiddo mee naar zijn of haar eerste schooldag neemt!

First things first! Een coole drinkfles. De drinkflessen van Trixie zijn beestig leuk én verkrijgbaar in verschillende formaten. Je vindt de drinkflesjes terug vanaf 350 ml bij mijnspeelgoed-be.preview-domain.com!

Trixie heeft ook superhandige thermische bottle holders & lunchtasjes. Deze zijn handig tijdens warme zomermaanden om de lunch, snacks, het drinken lekker fris te houden. #handig

Nog een leuk item dat je kleintje in de klas gebruikt: Trixie pennenzak. Deze pennenzak match je superleuk met de andere Trixie goodies. Al het schrijfgerief van je kleintje past hier gegarandeerd in. Je vindt ook verschillende formaatjes van de Trixie pennenzakken terug bij mijnspeelgoed-be.preview-domain.com.

Heeft je kindje al een zwemtas of & turnzak? Say no more! Ook dat heeft Trixie met de leukste dierenprints! Deze zwemtassen zijn superruim, stevig & waterproof. De zwemzak van je kleintje kan dus gerust eens vallen in een plas water of je stopt er gerust natte zwemkleding in. #handig

Don’t forget! Ook bij regenweer is Trixie er met superleuke paraplu’s voor je kleine uk. Deze zijn er telkens in de leukste dierenprints dus ook weer heelijk matchy met de rest van je Trixie goodies.

Ben je aan het einde van deze blog ook helemaal verliefd op de leukste dierenprints van Trixie? Je shopt alle beestige Trixie goodies hier!

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties