Why we love: Elodie Mondo plooibuggy

Why we love: Elodie Mondo plooibuggy

Why we love: Elodie Mondo plooibuggy

Ken jij de Elodie Mondo compacte buggy al? Deze is jouw one and only kinderwagen. De Elodie buggy is superhandig als je thuis niet veel opbergplek hebt, maar ook om deze compact mee te nemen in de auto als je een tripje hebt gepland met het gezin! Je neemt hem zelfs zonder problemen mee als handbagage in het vliegtuig.

Een plooibuggy gebruik je vanaf dat je baby zelfstandig (of met steun) kan zitten, of zelfs al vroeger. Je plooit ze makkelijk in elkaar, zodat ze in de koffer van je auto of bakfiets passen. Welke compacte plooibuggy bij jou past? Je ontdekt het in deze blog!

De Mondo compacte buggy is een lichtgewicht van amper 6.8 kg. Deze klap je heel eenvoudig & compact in. Je neemt hem zo overal mee naartoe, zelfs als handbagage in het vliegtuig. #handig

De plooibuggy van Elodie Mondo beschikt over een ruime zonnekap met UPF +50 & een vijfpuntsgordel. Je gebruikt deze compacte buggy volledig veilig tot een gewicht van 22 kg.

De Elodie plooibuggy zet je ook in volledige slaappositie, superhandig als je een langere wandeling hebt gepland! Aan de achterzijde van de buggy zit een handig zakje om kleine spulletjes op te bergen zoals een zonnebril, tutje, gsm, … .

Elodie draagmand

Dankzij de nieuwe Elodie draagmand kan je de Mondo buggy al vanaf de geboorte gebruiken. Hiermee creëer je een gezellig nestje voor je pasgeborene. Via het lucht doorlaatbaar luikje kan je je baby extra frisse lucht bezorgen. De draagmand is eenvoudig te installeren en klap je na gebruik gewoon terug in elkaar.

Elodie Mondo handige accessoires

Pimp de Mondo met een fijn zitkussen dat je langs beide kanten kan gebruiken én makkelijk schoon te maken is of een handig regenscherm. De Elodie Mondo is te koop in verschillende prints en kleuren. Elk zitkussen is dubbelzijdig waarbij de zachte zijde extra warm is in de winter en de gladde zijde handig is op warme zomerdagen, YAY!

Gebruik je een draagbaar autostoeltje? Met de adapters vervoer je je kindje comfortabel van aan de auto tot de voordeur en terug.

Met de veiligheidsbeugel geef je je kindje en jezelf een extra gevoel van veiligheid. Bovendien is het ook een handig accessoire om speeltjes aan te bevestigen. Hoe leuk!

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties