Plasticvrije skincare met Cîme

Plasticvrije skincare met Cîme

Plasticvrije skincare met Cîme

Het Belgische skincare merk CÎME ken je natuurlijk van de organic producten, fleurige verpakkingen en duurzame beleid: van gerecycleerde verpakkingen tot Ocean Waste plastic verpakkingen. Net zoals in de afgelopen jaren, staat de maand mei in het teken van Mei Plasticvrij, een initiatief dat mensen wil doen nadenken over de impact van plastic consumptie op het milieu, en dat is net ook iets dat wij superbelangrijk vinden!

Founders Isabel en Anke richtten CÎME op met als doel natuurlijke huidverzorging op de markt te brengen. En hiervoor hadden ze meteen een duidelijke, ecologische filosofie voor ogen. Ze wilden de planeet beschermen en de ecologische voetafdruk tot het minimum beperken.  🍀

Cîme neemt als Belgisch merk het voortouw in het bouwen van een duurzame skincare industrie. Wist je dat de etiketten en tubes gemaakt worden van suikerriet?  Het papier dat ze gebruiken komt enkel van duurzame bosbouw en opteren ze voor “post consumer recycled plastic” en “Ocean Waste plastic“. Alle verpakkingen zijn al gemaakt van gerecycleerd materiaal, maar ze willen het nog beter doen! 

Ze streven ernaar om binnenkort enkel nog ecologische verpakkingen te hebben. Nice!!! 👌

Nice to know: Cîme redde al 200.000 plastic zakken  uit de oceanen in 1 jaar tijd, dankzij hun Ocean Waste Plastic packaging voor de crèmes Daisy Delight en Under My Skin.

Dierenvriend? Dan zit je goed bij Cîme! Alle producten van Cîme die bij ons te koop zijn, zijn dierproefvrij én vegan! Fair je haar wassen met hun shampoo of helemaal fris met de skincare boordevol superfoods uit de Himalaya! ❤

Ontdek al de producten van Cîme hier.  

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties