Wat neem je mee op zomerkamp 2023?

Wat neem je mee op zomerkamp 2023?

Gaat je kindje op zomerkamp deze zomer? Suuuperleuk én spannend! Wees goed voorbereid met onze kamp musthaves, zo ben je zeker dat je niets vergeet en kan je het avontuur nóg leuker maken 🤩👌! 

First things first! Een handig rugzakje voor op kamp

Hoera voor stevige, waterproof rugzakjes die nadien ook voor school gebruikt kunnen worden 😃! In België en Nederland weet je het nooit met het weer. De rugzakjes van Sticky Lemon, Studio Ditte, Fresk, Trixie (en nog veel meer vanaf €19,95) kunnen tegen een stootje en tegen de regen.

Je maakt ze makkelijk schoon met een vochtige doek. Voor de kleintjes zijn de shoulder straps van Sticky Lemon (€9,99) ideaal, zo zakt het rugzakje zeker niet van zijn/haar schoudertjes. 👍 Deze rugzakjes zijn na de zomervakantie ook gewoon ideaal voor school. #handig

Lekker fris drinken op kamp!

Warme dagen? Zorg ervoor dat je mini voldoende water drinkt dankzij onze hippe én lekvrije drinkflessen. Met een thermische fles (vanaf €18,95) blijft het drankje lekker lang fris! Bovendien kunnen deze ook tegen een stootje en was je ze makkelijk in de vaatwasmachine.

Waarop let je bij het kiezen van een drinkfles?

1. De juiste inhoud: Een te grote fles is onhandig voor kleine kinderhandjes en past minder makkelijk in de kleuterrugzak.

2. Het juiste materiaal: Drinkflessen zijn er in verschillende soorten kunststoffen, maar ook in roestvrij staal en aluminium.

3. Een handige dop: De ene dop is de andere niet. Sommige doppen moet je gewoon opendraaien, andere werken met een rietje en een klepje.

4. De juiste isolatie: Drinkflessen zijn er in verschillende uitvoeringen. Kijk goed hoe lang ze je drankje fris of net warm houden.

5. Het leukste design: Maak je kinderen blij met hun nieuwe drinkfles door hen (mee) te laten kiezen. Maak bijvoorbeeld een voorselectie van drinkflessen die je als ouder geschikt vindt voor je kind, en laat ze dan daartussen kiezen.

Tijd voor een lekkere, frisse snack & lunch!

Ook je lunch en snacks kan je lekker fris houden met onze thermische lunchtasjes (vanaf €7,95). Ze zijn ruim en je krijgt er makkelijk een brooddoos en koekendoos in! Met een koelelementje van Konges Slojd of Citron erbij en zo ben je zeker dat je kindje een verse lunch meeneemt op kamp. Niemand houdt toch van warme boterhammen? 😅

Ook met een thermisch lunchdoosje/food jar kan je snacks/lunch fris houden. De food jars van Liewood, Fresk, Citron en Konges Slojd (vanaf €19,00) zijn bovendien zo mooi, dat je ze zelf wil gebruiken 😂! De foodjars van Citron zijn bovendien superhandig voor je kindje om zelf open te maken. Het werkt met een hendel, als je kindje deze optrekt opent de food jar automatisch. Als deze hendel terug in klikt dan is hij volledig afgesloten. #handig #lekvrij

Zonnebescherming op kamp

De handige zonnecrèmes van Naïf en Linea Mamma Baby zijn ideaal om mee te geven op kampje. De zonnecrème met SPF 50+ van Naïf (€22,95) is een makkelijke tube en geeft geen witte waas bij uitsmeren.

De zonnespray van Linea Mamma Baby (SPF 50+) sprayt makkelijk uit en is ook te koop in een travel set (€24,95 incl. aftersun). De flacons zijn niet te groot, dus passen goed in het rugzakje.

Ook een zonnehoedje of pet kan fijn zijn om mee te geven. Gaat jouw kindje ook slapen op kamp? Dan zijn de anti-muggenspray (€14,95) van Linea Mamma Baby en de anti-muggen stickers van Squitos (€7,95) ook top om mee te geven!

Fijne zomervakantie!