Waterpret in eigen tuin: voor kids van alle leeftijden

Waterpret in eigen tuin: voor kids van alle leeftijden

Waterpret in eigen tuin: voor kids van alle leeftijden

Eindelijk mooi weer! Wij krijgen een echt vakantiegevoel van dit mooie weer. Tijd voor waterpret in eigen tuin. Wij geven jou heel graag wat tips & tricks mee om een namiddag fun te beleven met je kindje!

Je vindt bij mijnspeelgoed-be.preview-domain.com heel wat leuke swim toys terug die je écht in huis moet hebben van Liewood, Konges Slojd & Swim Essentials. Deze gaan van leuke zwembadjes in verschillende formaten, strandballen, zwemvesten & zwembandjes om je kleintje veilig in het zwembad te laten spelen en nog zoveel meer. Ontdek het allemaal in deze blog!

Maak een waterparcours

Fun! Maak een parcours vol met water obstakels, daarna maak je er een heerlijk wedstrijdje van. Wie kan dit parcours als eerste afleggen? Durven mama & papa het aan tegen hun kleine avonturier(s)?

In deze blog geven we je graag enkele tips & tricks om de summer items die je terugvindt bij mijnspeelgoed-be.preview-domain.com creatief in te zetten voor een leuk waterparcours! Een namiddag vol fun en dolle pret!

Sprinklers voor groot en klein

Onze draken sprinklers van Konges Slojd zijn ideaal als eerste hindernis tijdens het parcours. Wie kan er voorbij de draak zonder nat te worden? 🙂 Deze watersprinklers zijn 165 cm hoog en sluit je eenvoudig aan op de tuinslang.

Ook de whale sprinkler van Konges Slojd is hier perfect voor! Je sluit deze watersprinkler eenvoudig aan op de tuinslang & laat die waterpret maar komen! Wie kan langs de walvis zonder nat te worden? 🙂

Ook voor onze peuters is dit dikke pret! Je zet de sprinkler in het zwembadje en dan kan je kleintje onder de waterval heerlijk dobberen in zijn of haar favoriete swim seat. Fun! Onze swim seats zijn perfect voor kindjes tot 1 jaar om veilig in het water te spelen.

Zwembadjes in je eigen tuin

Onze opblaasbare zwembadjes zijn ook een echte musthave in dit coole parcours! Heb je een leuke glijbaan thuis? Hoe cool om recht het opblaasbare zwembadje in te glijden met de schuifaf!

Wij hebben heel wat zwembadjes in ons assortiment van Konges Slojd, Liewood & Swim Essentials. Onze zwembadjes zijn beschikbaar in verschillende maten. Voor onze peutertjes hebben we de Leonore zwembadjes van Liewood. Deze hebben de perfecte maat om jouw kleintje in te laten genieten in de zomer.

Konges Slojd heeft nu ook kleine opblaasbare zwembadjes met een overkapping. Dat is perfect voor je kleintje voor extra bescherming tegen schadelijke UV stralen. Zo kan je flamingo heerlijk genieten van het water, zonder volledig te verbranden van de zon.

Van Swim Essentials hebben we nu ook de frame zwembaden voor de echte avonturiers! Deze zijn wondermooi met een pastel groene streepjesprint en vind je terug in twee formaten: rechthoekig of rond. Dewelke is jouw favoriet?

Het frame zwembad van Swim Essentials zet je eenvoudig op en je kids beleven er vast en zeker een topzomer in! Ook voor mama & papa zorgt het voor een leuke ontspanning. 🙂

Fun met onze strandballen

Extra hindernis tijdens het parcours! Probeer een strandbal in zo weinig mogelijk pogingen in een zwemring te gooien vanop een bepaalde afstand. Wie kan het beste mikken bij je thuis? 🙂

Onze strandballen van Konges & Liewood zijn de perfecte beachballen om deze hindernis tot een goed einde te brengen.

De strandbal van Swim Essentials zorgt voor extra fun. Deze kan je ook aansluiten op de tuinslang en dan komt er langs alle kanten water uit! Wie durft dit aan? 🙂

Liewood zwemvliezen

Hoe sluit je dit waterparcours nu in stijl af? Met de supercoole zwemvliezen van Liewood natuurlijk! Als laatste hindernis in dit leuke parcours moet je flamingo foutloos een aantal hindernissen wandelend afleggen met de zwemvliezen aan eindigend in het zwembad natuurlijk! Laat jouw kleine avonturier een aantal rondjes draaien, springen in de lucht, tussen de bomen stappen, … Oneindig veel opties.

Laat deze laatste hindernis eindigen met een bommetje in het zwembad. Nu verder spelen in een supercool zwembad! YAY!

De Liewood swim fins zijn super limited, dus wees er snel bij!

Waterpret voor klein én groot

Zo zie je dat je bij ons de leukste items voor dolle waterpret terugvindt voor groot & klein. Wij zetten ze graag nog eens op een rijtje per leeftijd voor jou.

Voor peuters tot ongeveer 1 jaar zijn onze swim seats perfect! Op deze manier kan jouw kleintje zalig genieten van het water en zit hij of zij veilig in de zwemband met een zitje in het midden. We hebben voor hen ook de hele kleine Leonore zwembadjes van Liewood. Met een beetje water erin geeft dat al dolle pret voor je kleintje!

Voor de al iets grotere kleuters hebben we natuurlijk ook leuke zwembanden om te plonzen in het zwembad! Zorg er steeds voor dat jouw kindje veilig is in het water en geef hen steeds zwembandjes of een zwemvest aan.

Wij dachten zelfs aan mama, papa of zelfs grote broer of zus! Wij hebben leuke zwanen van Swim Essentials waar je als volwassenen ook zalig op kan genieten! YAY, let’s have some fun outside!

Ook met de nieuwe frame zwembaden van Swim Essentials is het zalig om met het hele gezin te genieten van de zomer.

Ontdek alle swim musthaves hier!

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties