Why we love: Babyzen

Why we love: Babyzen

Why we love: Babyzen

Wij selecteren onze producten en merken steeds met de grootste zorg om jouw leven en dat van je Tribe leuker, makkelijker en mooier te maken. Babyzen is daarom een échte must in ons assortiment! 😊

Deze kinderwagens zijn superstevig en bieden dagelijks een optimaal comfort aan jouw baby’tje. De nadruk bij Babyzen ligt op een flexibel en compact design, zodat je de buggy makkelijk meeneemt onderweg.

Dit klinkt toch als muziek in de oren? Lees verder en ontdek alles over de verschillende Babyzen buggy’s!

YOYO² kinderwagen

De YOYO² kinderwagen vouwt en ontvouwt zich in één handomdraai. Nog nooit was een kinderwagen opvouwen zo eenvoudig. Wanneer je thuis niet veel opbergplaats hebt, is deze buggy ook echt ideaal voor jouw gezinnetje!  

Het gewicht van de buggy varieert tussen 6,2kg en 8,1kg, afhankelijk van het model dat je neemt. Dankzij de draagtas met gewatteerde schouderriemen draag je de opgeplooide buggy makkelijk over je schouder. Fantastisch om mee te nemen op uitstapjes met het gezin! Hij mag zelfs mee als handbagage in het vliegtuig bij de meeste vliegtuigmaatschappijen. Vraag dit zeker eerst even na bij jouw vliegtuigmaatschappij. 

De zachte onderdelen van de buggy YOYO²  was je makkelijk in de wasmachine, zodat jouw kleintje in een schone buggy kan liggen. De buggy heeft een waterafstotende stof met UV-bescherming om jouw mini goed te beschermen. #safetyfirst 😉

De buggy’s zijn er in 3 verschillende modellen.

Het Geboorte Pack

Dit model is speciaal ontworpen voor pasgeboren baby’tjes. Bij deze buggy kan je jouw YOYO autostoeltje op het frame van de kinderwagen bevestigen zonder dat de bekleding verwijderd moet worden, superhandig toch?! De buggy vouw je supersnel tot één element. In de kinderwagen ligt een comfortabele matras met hoofdsteun en voetbedekking. Supercomfortabel voor jouw kleine flamingo! 

Er zijn maar liefst 5 verschillende kleuren beschikbaar van dit fantastisch model. Zo is er voor iedereen wat wils! 😍

De YOYO Reiswieg

De YOYO wieg maak je vast met één klik op het frame. De draagmand zelf kan je met de hand dragen en kan je ook apart van de frame gebruiken. Ook dit model is super flexibel en compact.

Daarnaast is de wieg voorzien van een comfortabele en ademende matras en een omhullende voetovertrek. Echt een gezellige cocon voor jouw baby’tje!

De wieg is beschikbaar in 6 verschillende kleuren. Ik krijg alvast keuzestress!

Het 6+ Color Pack

Na 6 maanden is je mini al wat gegroeid en kan je het wiegje of het pasgeboren pakket verwisselen met het 6+ pakket. De buggy is voorzien van een comfortabel zitkussen en een rugleuning in meerdere standen. Ook is er een kijkvenster in de buggy zodat je jouw kleintje goed in de gaten kan houden.

Ook dit model is handig in gebruik en makkelijk te dragen dankzij de schouderriem. Het 6+ pakket is beschikbaar in 8 verschillende kleuren. Zo kies jij eenvoudig jouw favoriete kleur! 

YOYO Connect

Wat Babyzen zo uniek maakt, is de YOYO Connect. De YOYO Connect is een buggy die je in één klik vastmaakt aan je andere Babyzen buggy. Dit is ontzettend handig wanneer je een tweeling krijgt of wanneer je 2 kleine kindjes hebt! 

De YOYO Connect is mogelijk in volgende combinaties:

1. Dubbele tweeling buggy:

  • Reiswieg/reiswieg
  • 6+ color pack/6+ color pack

2. Dubbele kinderwagen voor broertjes/zusjes:

  • Reiswieg/6+ color pack
  • 6+ color pack/reiswieg
  • 6+ color pack/autostoel

Wanneer je de YOYO Connect even niet meer nodig hebt, kan je deze makkelijk opvouwen en aan je andere kinderwagen hangen. De dubbele buggy is super licht en makkelijk manoeuvreerbaar. Twee buggy’s duwen, was nog nooit zo simpel! 

Accessoires

YOYO Tas

De YOYO tas is supergemakkelijk in gebruik. In enkele seconden kan je deze aan jouw YOYO-kinderwagen hangen. Dankzij het extra wiel kan de buggy nog eens 10kg extra dragen. Gepakt en gezakt met babyspullen blijft de YOYO wendbaar, licht en superstabiel. Je kan jouw kinderwagen altijd met één hand blijven besturen. Daarnaast kunnen we met de YOYO buggy en tas ook komaf maken met omgevallen kinderwagens door het gewicht van de tassen die aan het stuur hangen. Een échte musthave dus! 

YOYO Voetenzak

De YOYO voetenzak is ideaal om je kindje warm te houden. Dankzij de sherpa voeding biedt het een optimale bescherming. Daarnaast heb je nog een fleece kap met trekkoord om je baby bij extra koud weer lekker warm te houden. Het bovenste deel van de voetenzak kan je er volledig afnemen en de kap is omkeerbaar. Het wordt geleverd met een kleine draagtas en is dus makkelijk mee te nemen voor onderweg. 

De voetenzak heeft een anti-vuil bescherming met opening van onderen. Daarnaast kan je de voetenzak ook makkelijk wassen in het wasmachine. Hygiënisch en gemakkelijk, fantastisch toch?! 

YOYO Board

Het YOYO Board is speciaal ontwikkeld voor de YOYO kinderwagen. Ook dit maak je met één klik vast aan je YOYO buggy. Het bord is geschikt voor kinderen t.e.m. 20 kg. Wanneer je het bord niet gebruikt, kan je het in 2 verschillende standen zetten voor een minimale omvang. 

Je kindje heeft de keuze om te staan of te zitten op het bord. Het zadel is namelijk afneembaar, waardoor je er ook makkelijk op kan gaan staan. Samen wandelen met je kids was nog nooit zo leuk! 

Het is tijd om samen met jouw kleintje de wereld te gaan ontdekken! Let’s go on a trip met Babyzen!

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties