Why we love: Stokke

Why we love: Stokke

Why we love: Stokke

Wij selecteren onze producten & merken steeds met de grootste zorg om jouw leven & dat van je kleintje leuker, makkelijker & mooier te maken. Daarom kon Stokke zeker niet ontbreken in ons assortiment!

Duurzaamheid staat in al hun producten voorop. Stokke gebruikt voortdurend hoogwaardige & duurzame materialen waarbij ze ook denken aan de meegroei-functionaliteit. Hier maken ze dan telkens een wondermooi product van met een tijdloos design. We love!

Wij leggen graag elk product van Stokke kort even uit. Benieuwd? Let’s go!

Flexi Bath van Stokke

Het Flexi bad van Stokke is erg handig als je niet veel opbergruimte hebt in huis. Je plooit het heel compact op waardoor er geen ruimte verloren gaat als je het badje niet gebruikt.

Wij zijn helemaal fan van dit systeem. Doordat het zo compact is, berg je het badje eenvoudig op, maar neem je het badje ook gewoon mee als je op reis gaat of als je kindje gaat logeren bij de grootouders. #handig

Stokke babybad vs XL kinderbadje

Het babybad van Stokke gebruik je vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar. Je kan hier een losse Newborn Support bij aankopen die je kindje extra steun en comfort geeft.

Nog meer fan! Het Stokke Flexi Bath Newborn Support won een design award. Dit babybadje biedt een optimale ergonomische ondersteuning voor je baby vanaf de geboorte.

Het Stokke flexi bath xl geeft je kindje nog meer ruimte voor waterpret voor je kindje! YAY! Dit kinderbadje is geschikt voor kinderen tot ongeveer 6 jaar. Nog leuker om samen met je broertje of zusje in bad te gaan! Plaats genoeg in deze XL versie van Stokke!

Mutable speeltafeltjes

Een kinderspeeltafel is hét perfecte speelgoed voor jouw kleintje en zorgt voor uren spelplezier! Met een speeltafel creëer je ook meteen een eigen speelplek voor je flamingo. Deze speeltafel van Stokke groeit mee met je kindje, je verstelt de poten van de stoeltjes en de tafel gewoon mee naarmate je kindje groter wordt. #handig

De Stokke speeltafel wordt geleverd met superleuke speelborden, een puzzelplaat, grondplaten om op te bouwen, een schoolbord én zelfs een whiteboard. YAY, zo cool! En dat allemaal in één speeltafel.

Je kindje kiest zelf waar hij of zij op die moment het liefste mee speelt. De platen neem je super eenvoudig uit de tafel om te verwisselen met een andere. #handig

Stokke Tripp Trapp kinderstoelen

Dé stoel die meegroeit met je kleintje? De Tripp Trapp eetstoel van Stokke natuurlijk! Met deze stoel in huis kan je baby meteen mee aan tafel samen met de rest van het gezin. Er bestaan verschillende opzetstukken die je monteert op deze eetstoel vanaf baby, naar peuter tot kleuter!

De Stokke newborn set zorgt ervoor dat je baby’tje meteen mee aan tafel kan. Je kleintje zit helemaal veilig & kan zalig rondkijken wat er in zijn of haar omgeving gebeurt.

Is je kindje ondertussen te groot voor de newborn set? Dan kan je deze makkelijk veranderen naar de babyset. Je kindje zit dan zelfstandig in de stoel, maar nog steeds heel erg veilig achter een beugel. Deze babyset gebruik je van zodra je kleintje zelfstandig kan zitten, ongeveer vanaf 6 maanden.

Als je merkt dat je kindje heel erg stabiel zelf kan zitten & stilletjes aan te groot wordt om in de babyset te zetten kan je deze verwijderen. Vanaf dan gebruik je de Stokke Tripp Trapp zonder extra hulpmiddelen! De voetsteun verzet je mee naarmate je kleintje groter wordt.

 

Jetkids Bedbox

De Jetkids van Stokke zijn dé musthave als je binnenkort op reis gaat. Het is een leuke kindertrolley mét een extra functie. Je kan deze trolley omtoveren tot een matrasje. Zo kan je een vliegtuigstoel in 5 stappen veranderen in een comfortabel bedje voor je kindje. Finally!

Het leuke aan deze bedboxen is dat je kleintje helemaal zelf met deze koffer kan rijden. De koffer heeft een verstelbare riem waarmee je het koffertje ook meteen over de schouder kunt dragen. #handig

De Jetkids van Stokke is dus de perfecte koffer voor de spulletjes van je kleine Flamingo mét als extra voordeel dat er een superhandig matrasje inzit waar je kindje heerlijk op kan slapen!

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties