16 weken zwanger? – Het eerste outfitje / vraag je meter en peter / De mooiste invulboeken

16 weken zwanger? – Het eerste outfitje / vraag je meter en peter / De mooiste invulboeken

16 weken zwanger? - Het eerste outfitje / vraag je meter en peter / De mooiste invulboeken

Joepie, je bent 16 weken zwanger! Je buikje wordt ronder en ronder en misschien kunnen andere mensen het nu ook al wel spotten! De kans is groot dat je nu het geslacht van je kindje al weet. Het kan fijn zijn om alvast het eerste outfitje te gaan uitzoeken! Of misschien heb je al eens nagedacht over een meter en peter voor je kleine Flamingo? Wij hebben heel wat fijne spulletjes die daarbij kunnen helpen!

That first little outfit

Je denkt er misschien nog niet over na, maar het eerste pakje dat jouw baby’tje zal dragen na de geboorte is toch een uniek stuk, bovendien zal dit later veel nostalgische herinneringen opwekken. Kies voor een zacht exemplaar van organisch katoen, zoals eentje van Konges Slojd, Nixnut of Little Dutch. Topkwaliteit, you will love!

Ook leuk om toe te voegen bij de eerste outfit zijn de booties van Hvid. Superschattig, supermooi en van topkwaliteit. Ze zijn mega handig en houden je baby’tjes voeten lekker warm. 

 

De mooiste herinneringen…

Nu je buik iedere dag een beetje groeit en je binnenkort de eerste schopjes zal voelen, is het fijn om je zwangerschap bij te houden in een invulboek. Zo heb je later altijd mooie geschreven quotes, echo’s en herinneringen gebundeld, een uniek cadeau voor als je kleine flamingo groter is. Ook leuk om later terug in te kijken samen met je partner of kindje.

Het 9 maanden logboek’ van Stratier  is een leuk boekje waarin je alle mooie momenten van deze unieke periode van zwanger zijn, kan opschrijven. Het boekje heeft een mooie linnen kaft en enkele voorgedrukte thema’s. Ook een mooi geschenk voor jezelf, een vriendin of familielid die in verwachting is.

Ook leuk is het boekje “Echo” van Lifestyle2Love. Hierin kan je de verschillende echo’s van je mini bewaren. Het boekje heeft ruimte voor 12 echo’s waar je iets verteld over de echo. Voor iedere echo zijn er 3 pagina’s vrijgehouden voor de foto’s. Een mooie herinnering voor later.

Tip: vergeet zeker geen foto’s van jezelf te maken als je zwanger bent. Het is een prachtige herinnering voor later!🤩

Wil jij mijn peter/meter zijn?

Nu je al 16 weken ver bent, heb je misschien al wel een meter of peter gekozen? Hoe leuk is het om het hem/haar op een originele manier te vertellen. De Kras-telegram van Stratier is ideaal om voor een originele verrassing te zorgen.😁 Laat de toekomstige peter of meter van je kind het geweldige nieuws ontdekken via een kraskaart! Kras het gouden laagje weg en ontdek de gouden boodschap die het leven van de peter of meter-to-be zal veranderen.

Het leukste amusement

Een zwangerschap is niet altijd rozengeur en maneschijn. Een zwangerschap is een wonder der natuur, maar tegelijkertijd ook een uitgerekt ongemak dat negen maanden duurt. De periode dat je thuis zit en niet meer kan werken, kan soms nogal is lang duren en saai worden. Daarom is het ideaal om al wat leuke dingen in huis te halen voordat je thuis zit. 😊

Het spelboek van Snor is GE-WEL-DIG, een boek dat elke zwangere mama zou moeten hebben! Het is een boek bol van clichés! Met dit spelboek voor vrouwen die nog kunnen lachen tijdens de zwangerschap, geeft Nele Reymen een unieke inkijk in de absurditeit van die bijzondere periode!

Ook leuk is het boekje ” Een mama is als een huis” van Boycott. Het is een mooi boekje over mama zijn. Een ode aan elke fantastische mama. Supertof om te lezen tjidens je zwangerschap!

Voel je het al kriebelen om een geboortelijst aan te maken en leuke spulletjes voor kindje uit te zoeken? Maak een online geboortelijst aan! Zo ben je zeker dat je binnenkort supermooie cadeautjes mag verwachten van familie en vrienden. Bovendien heeft zo’n geboortelijst alleen maar voordelen. Meer info vind je hier.

Of kom langs in onze Baby Concept Store in St-Antonius en laat je inspireren door onze geboortelijstexperte Evie. Hier vind je alle info over onze Concept Store.

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties