Aerosleep: De premium voordelen van hellend slapen

Aerosleep: De premium voordelen van hellend slapen

Aerosleep: De premium voordelen van hellend slapen

Een zware nacht geeft een zware dag, en dat geldt voor ouders, maar zeker ook voor baby’tjes. We vertellen hier niks nieuws, maar de impact van lekker slapen mag niet onderschat worden. En sommige nachten zijn nu eenmaal beter dan anderen.

Maar waarom is dat soms zo? Waarom slaapt ons kleintje niet goed? Wat zorgt voor die nachtelijk huilbuitjes, dat onrustig woelen, die lange, lange nachten?

Reflux, een wederkerend probleem

Geen ouder die er niet mee in aanraking komt: reflux. Het is een enorm veel voorkomend fenomeen bij baby’tjes, maar wel eentje die eigenlijk perfect normaal is. Doordat de spier aan de bovenzijde van de maag bij kleine baby’s nog niet goed werkt, wil er wel eens wat eten, gemengd met maagzuur terug naar boven komen.

Op zich niks ernstig, veel kleintjes ondervinden er geen hinder van. Anderen helaas wel. En zeker wanneer baby’tjes in hun bedje liggen, kunnen ze last krijgen van die reflux. En dan krijg je die nachtelijke huilbuitjes, dat onrustig woelen, die lange nachten.

Gelukkig kan schuin slapen soelaas bieden. Je kleintje op een lichte helling leggen wordt vaak geadviseerd omdat het de natuurlijke terugvloei van de maaginhoud wat tegenhoudt. Ook bij krampjes of oorpijn kan hellend slapen verlichting bieden. De Aerosleep Premium matrassen kunnen je daarbij helpen.

Je past de matras achteraf eenvoudig terug aan naar een volledig horizontale positie

Heerlijk hellend slapen 

Gedaan met handdoeken onder de matras of boeken onder het bed; de Premium matrassen van Aerosleep zijn twee matrassen in één: tijdens normale nachten slaapt je kleintje perfect horizontaal, maar bij lastige dagen, verstopte neusjes of reflux-aanvallen maak je het matrasje in één-twee-drie hellend.

Voldoende om je baby meer comfort te geven, om ervoor te zorgen dat maagzuur in de maag blijft en om de druk op neusjes, keeltjes en oortjes te verlichten.

En omdat de matrassen door hun slimme vorm, hun veiligheid én kwaliteit perfect aansluiten tegen de rand van het bed, is het hoofdje en het nekje van je baby altijd goed ondersteund, in elke positie. Een droomoplossing. Letterlijk.

Superveilig vrij ademen en slapen

Bij elke Aerosleep matras krijg je trouwens een Aerosleep matrasbeschermer met de fantastische (en unieke) eigenschappen dat je kleintje in elke positie ook vrij kan ademen, droog blijft én zijn of haar lichaamstemperatuur stabiel wordt gehouden. Dat zijn nog meer garanties op goede, zalige en rustige nachten.

Op het rugje slaapt je kleintje het veiligste. Rolt je baby’tje toch om, dan is er altijd de matrasbeschermer met Aerosleep technologie die je kleintje vrij laat ademen.

Kies voor een slaapzakje of maak het lakentje onderaan het bedje op. In een slaapzakje wordt de warmte gereguleerd en kan je kleintje minder makkelijk omrollen. Als je baby toch wat onrustig slaapt, is er natuurlijk de Puckababy Piep inbakerslaapzak. Dat is een veilig alternatief om je kindje goed in te bakeren.

Het voordeel aan zo een inbakerslaapzak is dat je kindje de geborgenheid van al die maanden in mama’s buik meteen herkent en zo komt hij of zij sneller tot rust. Je baby’tje slaapt meteen ook langer door, omdat hij of zij niet van zichzelf wakker wordt door ongecontroleerde bewegingen.

Ook de hoeslakens van Aerosleep zijn gemaakt van een ademende stof. Door middel van de 3D-honinggraatstructuur biedt dit materiaal gegarandeerd een maximale luchtdoorlaatbaarheid.

Ontdek de Premium pakketten van Aerosleep hier.

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties