Why We Love: Puckababy

Why We Love: Puckababy

Why We Love: Puckababy

Wij selecteren onze producten & merken steeds met de grootste zorg om jouw leven & dat van je kleintje leuker, makkelijker & mooier te maken. Daarom kon Puckababy zeker niet ontbreken in ons assortiment!

Puckababy is een Nederlands merk opgericht in 2007. Ze zijn gespecialiseerd in slaapzakjes. De producten worden gemaakt in Europa met een Nederlands design. Bij Puckababy staat goed slapen, veiligheid en design centraal. Het is dan ook hun missie is om producten te ontwerpen die baby’s, peuters en kleuters goed doen doorslapen. We love it!

Wij leggen graag de verschillende slaapzakjes van Puckababy kort even uit. Benieuwd? Let’s go!

Tijdlijn slaapzakjes

Een slaapzak kiezen voor jouw mini is niet altijd gemakkelijk. Om het eenvoudiger te maken voor jou, heeft Puckababy een handige tijdlijn van slaapzakjes per leeftijd. Zo is het heel duidelijk welke slaapzak je best kiest voor de leeftijd van jouw kleine Flamingo.

Waarom is inbakeren goed? 

Inbakeren is ideaal voor onrustige baby’tjes. De Puckababy slaapzakken zijn een zacht alternatief voor het strak inbakeren. De slaapzak is een soort cocon die je baby omhult. Je baby’tje heeft nog voldoende bewegingsvrijheid, omdat de slaapzakjes niet te strak en warm zijn. Dit is belangrijk voor een gezonde lichamelijke ontwikkeling.

Een Puckababy inbakerslaapzakje geeft een rustgevend en veilig gevoel. Het doet baby’tjes denken aan het geborgen en veilig gevoel die hij of zij had in de buik van de mama. Hierdoor kalmeren ze en gaan ze beter slapen.

In een inbakerslaapzak is beweging beperkt, waardoor je mini kalmeert en sneller en dieper in slaap valt. Dit helpt bij het verwerken van prikkels. Ook wordt je Flamingo op een natuurlijke wijze wakker wat enorm aangenaam is.

PIEP Inbakerslaapzak

De PIEP inbakerslaapzakjes zijn gemaakt van 100% katoen en zijn ideaal voor baby’tjes tussen 0 en 3 maanden. Ze bevatten een buikband die geborgenheid biedt. Ook helpt dit om krampjes te verlichten en om de slaapzak op zijn plaats te houden.

De inbakerslaapzakjes zijn verstelbaar in lengte dankzij de knopjes vanonder aan de slaapzak. Ook is er bescherming aan de rits bovenaan zodat jouw baby’tje zich zeker geen pijn doet. Bovendien wordt de warmte goed gereguleerd.

De PIEP slaapzakjes zijn beschikbaar in verschillende TOG-waardes. Nog niet bekend met TOG-waardes? Lees dan zeker onze blogAlles wat je wil weten over TOG-waardes

Newborn Slaapzak Bag

De newborn slaapzakjes zijn zacht en afgewerkt met een luxueuze stof en anti-krabwantjes, zo handig! baby’tjes hebben de neiging om hun vuistjes tegen hun gezichtje te wrijven, maar zo ontstaan er krasjes. De anti-krabwantjes voorkomen dit en houden de vuistjes altijd lekker warm. 

Dit slaapzakje is perfect voor baby’tjes tussen 0-6 maanden oud. Met deze newborn slaapzak bag slaapt je kindje lekkerwarm en wordt hij/zij beschermd tegen koude en tocht. 

Dankzij het slaapzakje kan je kindje zich minder goed omrollen, wat veilig is tijdens het slapen. Verder zijn de mouwtjes afritsbaar bij de katoenen uitvoering. Dat is handig als het wat warmer is.

Mini Inbakerslaapzak

De MINI inbakerslaapzakjes zijn de opvolgers van de PIEP inbakerslaapzakjes. Dit slaapzakje gebruik je van 3 tot 6 maanden. Het is een ideale tussenstap na andere strakkere inbakermethoden. Ook helpt de slaapzak om te stoppen met inbakeren. Het is een praktische oplossing om geleidelijk aan te stoppen. Je kindje kan de vertrouwde slaapzak blijven gebruiken, maar hij kan nu zijn armen naar buiten leggen omdat de mouwen afritsbaar zijn. Ook dit slaapzakje reguleert de warmte goed.

4-seizoenen slaapzak

De 4-seizoenen slaapzak is dé ideale 4-in-1 slaapzak om heel het jaar door te gebruiken. Met deze veelzijdige slaapzak kan je kindje vanaf 6 maanden tot 2.5 jaar in alle weeromstandigheden lekker slapen. De slaapzak is verstelbaar in lengte en de extra buikband zorgt ervoor dat je kindje zich geborgen voelt in de slaapzak. 

In een handomdraai ga je van een lekker warme slaapzak naar een luchtige slaapzak. Super handig en duurzaam, want je hoeft maar één slaapzak te kopen dan. De TOG-waarden van de slaapzak gaan van 0.25 tot 2.5, dit hangt af van hoe je de slaapzak gebruikt.

Puckababy raadt aan om de slaapzak met een buikband te gebruiken voor baby’tjes tussen de 6 en 9 maanden. Zo blijven ze op hun plaats liggen in de slaapzak tijdens het slapen. De Puckababy 4-seizoenen slaapzak is echt een musthave om jarenlang veilig te slapen. 

 

Wij zijn enorm fan van de Puckababy slaapzakjes. Ze zijn supermooi, enorm veelzijdig en van topkwaliteit. Heb je nog een slaapzakje nodig voor jouw Flamingo? Dan is Puckababy dé juiste keuze! Wist je dat je op maat kan filteren? Super handig! 😊

 Bekijk ook zeker onze live op Instagram over de slaapzakjes van Puckababy! 

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties