Alles over Nobodinoz

Alles over Nobodinoz

Alles over Nobodinoz

Het motto van Nobodinoz : “changer le monde dès comme l’enfance”, Frans voor “de wereld veranderen begint vanaf de kindertijd”.  Het Frans/Spaanse Nobodinoz wil net zoals alle ouders het beste geven voor hun kinderen, maar wat is dat juist, het beste?

Ethisch geproduceerde items

Bij Nobodinoz kiezen ze ervoor om producten te creëren die zowel ouders als kinderen geweldig vinden. Alle items worden ethisch geproduceerd in Europa, ecologisch en met de beste kwaliteit zodat de items levenslang (of zelfs meerdere generaties) meegaan. Ze gaan voor een compleet universum en hebben zo’n 250 long-lasting producten gemaakt, voor de prille babytijd tot de creatieve kindertijd.

Nobodinoz growing green

Hun Growing Green collectie is een evolutieve lijn met kinderstoel, baby bouncer en babygym in kwalitatief beukenhout. De meegroei kinderstoel is een originele creatie in samenwerking met ontwerper Marc Venot. 

Extra cool: het is de allereerste hoge stoel die je makkelijk kan ombouwen naar een klein kinderstoeltje, zodat je kindje erin kan van 6 maanden tot 6 jaar. De bouncer en babygym kunnen makkelijk samen gebruikt worden en staan prachtig in je interieur. ❤ 

Nobodinoz tipitenten

Wie Nobodinoz hoort, denkt aan tipitenten! De prachtige tipi’s in verschillende kleuren en prints worden in Frankrijk gemaakt van 100% organische katoen.

De tipi tent is eenvoudig in elkaar te zetten met 6 houten stokken en doek. Een bijpassende speelmat en kussens erbij en je kids zijn klaar om buiten of binnen te spelen 😀! Hoe leuk is hun nieuwste bedhuisje? Het Vera Eyeled Bed is ideaal om te spelen, chillen of boekjes  te lezen!

De mooiste slaapzakjes van Nobodinoz

Baby op komst? Ook voor newborn items zit je goed bij Nobodinoz. De heerlijkste swaddles, slaapzakken, beddengoed, speelmatten en deco voor het babykamertje. Alle printjes zijn ook onderling combineerbaar, wat het extra leuk maakt om uit te zoeken. Ook handig zijn de ruimte luiertassen, weekendtassen en bijpassende toilettasjes. Toppertjes op je online geboortelijst, dus!

Nobodinoz zitzakken

Grotere kindjes in huis? De bean bags van stevige eco-katoen zijn leuk in de slaapkamer én woonkamer. Je kiest zelf welke kleur, print of stof. Wij houden van de velvet collectie en de nieuwe Oasis collectie. Extra handig: de hoes van de zitzakken kan je gewoon wassen.

Wil je de hele collectie van Nobodinoz ontdekken? Klik hier.

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties