Baby Spa by Precho

Vorig weekend ging ik samen met collega Hannelore en mijn beste vriendin en haar Marcelle naar de baby spa! Wat een superervaring!

We kwamen binnen en alles voelde heel rustig en aangenaam aan. Niet alleen voor ons, maar ook voor de kleintjes. Die pikten ook gelijk de rustige sfeer op en ze waren alle drie tijdens de hele sessie heel rustig en tevreden.

De kleintjes werden allemaal persoonlijk verwelkomd met hun naam op de lightbox aan hun eigen jacuzzi. Zo leuk aangekleed allemaal! Elke baby heeft z’n eigen jacuzzi, met z’n eigen lightbox, z’n eigen waskussen, z’n eigen badcape en zelfs z’n eigen badspeeltjes. De term Baby Spa is dus echt perfect. Ze worden er rotverwend, die mini’s.

We mochten de kleertjes uitdoen en de zwemband en zwempamper gingen aan! Spannend moment wel even! Ik had wel wat schrik voor B. Ze is tenslotte al net iets te oud voor de baby spa, dus voor hetzelfde geld had ze daar heel het kot op stelten gezet toen die zwemband rond haar nek moest. Deed ze dus niet! Mevrouwtje had wel zin om wat te relaxen in ‘haar’ jacuzzi. Ze heeft de hele tijd wat op haar gemak rond gedreven.

Heel grappig trouwens om het verschil tussen die drie baby’tjes te zien. Marcelle was de jongste van de bende en Maud legde uit dat het wel even kon duren voor ze helemaal op haar gemak was. Niets was minder waar. Marcelle duwde zich af tegen de rand en ging enthousiast ‘rondzwemmen’ in haar zwembad. Heel hevig aan het stampen met haar beentjes de hele tijd. Little, but fierce!

Renz van collega Hannelore is ietsje ouder en moest toch heel even wennen aan dat bandje. Het duurde echter niet lang voor die ook helemaal enthousiast begon te stampen met z’n armpjes en beentjes. Super om te zien hoe hij genoot van die bewegingsvrijheid!

Al dat zwemmen is voor de kleintjes best vermoeiend, dus na een kleine twintig minuten haalden we ze eruit. Even afdrogen met de mooiste badcapes ever en toen waren ze helemaal klaar voor een ontspannende massage met biologische olie. Echt een heerlijk quality time momentje met je baby, zo’n massage. Ze genieten daar zó van!

Alles werd ontzettend goed uitgelegd en is er zo op voorzien dat het een unieke en relaxerende ervaring is voor zowel mama als baby. De dames van Precho doen het stuk voor stuk echt super, ook via deze weg nog eens een dikke merci!

 Wij bij mijnspeelgoed-be.preview-domain.com mogen trouwens een sessie bij de Baby Spa weggeven! Neem een kijkje op onze facebook pagina en neem deel! Wie weet kan jij dan binnenkort met jouw kleintje gaan genieten!

Tot volgende week!

Liefs,

Shana

 

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties