De 5 leukste kraamcadeaus !

Een cadeautje kopen voor een nieuwe baby is super leuk maar het is niet altijd makkelijk om te kiezen. Er zijn zoveel leuke piepspeeltjes, slabben, fopspenen … Wij willen je graag helpen met enkele leuke en originele tips om het voor jou wat makkelijker te maken. 

1. (kwijl)Sjaaltjes

Elke baby gaat op een bepaald moment door die lastige periode van ’tandjes krijgen’. Dit gaat vaak gepaard met veel gekwijl en natte kleertjes. Dé oplossing zijn deze super handige en stoere kwijlsjaaltjes. Ze vangen het vocht op dus de kleertjes blijven droog én ze zien er ook nog eens leuk uit. Ze kunnen natuurlijk ook als sjaaltje gedragen worden om elk outfitje nog leuker te maken. 
Kies uit ons ruime assortiment. 

2. Een cadeau met naam 

Er is natuurlijk niets unieker dan een cadeau met naam erop. Hier kan je echt mee scoren. Ons gamma is enorm uitgebreid: slabbetjes, fopspeenketting, fopspenen, koffertjes, knuffels … Er is een cadeautje met naam voor ieders budget. Hou wel rekening met een levertermijn dus als je iets dringend nodig hebt stuur dan een mailtje. 

Leukste cadeaus met naam !

3. Tasjes voor de opvang 

Op een bepaald moment gaat elke baby naar de opvang of eens ergens logeren en dan komt een leuk rugzakje of tasje zeker van pas. Het is iets waar ouders vaak nog niet aan denken bij de geboorte maar iedereen heeft het een keer nodig. mijnspeelgoed-be.preview-domain.com biedt een leuk assortiment aan van ZOO-rugzakjes, dino’s, bloemen en glitters. 

Bekijk hier alle rugzakjes en tasjes. 

4. Luiertasje (DE mama-musthave)

Voordat ik met de Gele Flamingo begon had ik hiervan nog nooit gehoord en zag ik er niet echt het nut van in voor mezelf. Nog iets extra om mee te nemen … Op een bepaald moment zei mijn geweldige ‘naai-atelier-superwoman’ Nathalie me dat het echt een handig ding is dus ging ik hem ook eens proberen en ik was meteen grote fan. Geen losse pampers meer in mijn handtas, geen pakjes vochtige doekjes die half uitgedroogd zijn. Alles steeds bij de hand in een trendy tasje dat pas in elke handtas. Daarom noem ik het ook DE échte mama-musthave !! 

Shop een luiertasje ! 

                      

5. Mijn eerste schoentjes 

Hoe schattig zijn ze wel niet, …die mini baby schoentjes. Wij bieden een groot assortiment schoentjes en slofjes in de kleinste maten. Van een stoere sneaker tot een prinsessenballerina. 

Bekijk alle schoentjes en slofjes. 

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties