De coolste Back To School thema’s! What’s your favourite?

De coolste Back To School thema’s! What’s your favourite?

De coolste Back To School thema's! What's your favourite?

Gaat je kleine flamingo weer naar school binnenkort? Of voor de eerste keer? Spannend, he! Op onze website kies je uit meer dan 1000 verschillende back to school items! Is jouw mini helemaal into dinosaurussen? Of kan er niet genoeg glitter zijn? Zijn unicorns helemaal haar/zijn ding? Of kies je voor stoere auto’s of raketten? We hebben onze tofste schoolspulletjes per thema uitgezocht! Kijk snel mee.

Unicorn madness

Eenhoorns, dat zijn écht de favoriet van velen. Hoe cool is het als je een unicorn drinkfles én unicorn lunchbox naar school kan meenemen? All pink everything, liever dan dit wordt het niet 🥰!

De drinkfles van Jeune Premier (€29,95) is thermisch en houdt het drankje tot wel 24u fris. De lunch- en snackdoosjes van A Little Lovely Company koop je per 4 voor de leuke prijs van €9,95.

From outer space

Wil je kiddo niets liever dan ruimtevaarder worden? Laat zijn/haar fantasie de vrije loop met de back to school items in ruimtevaartthema! 😍

Een coole drinkfles met planeten (Crocodile Creek, vanaf €15,95), een lunchbox met ruimtevaarders (A Little Lovely Company, €8,90) en snackboxen in thema. Wedden dat je hem/haar nog nooit zo happy naar school stuurde? 3, 2, 1, go! 🎉

There’s no such thing as too much glitter

No there isn’t! Word jij ook zo happy van al die glitters? Jouw kindje ook? Cool! Hoe lief zijn de glitterboekentasjes van Caramel et Cie (vanaf  €59,95)? De vlindervleugels maken het gewoon nóg schattiger. De voering is waterdicht en kan dus tegen een stootje. Het openen en dicht doen gaat eenvoudig met een magnetisch drukknopje, ideaal voor kleutertjes. Matching items? De lunch- en snackboxen met glittertjes van A Little Lovely Company (€9,95) zijn te koop in 2 kleuruitgaven en zijn zéker een hit. 

 Jurassic Park

Grrrr, onze dino schoolspullen vliegen hier altijd de deur uit! De dino drinkflessen van Liewood zijn degelijk én niet té “in your face”, dus misschien maken ze mama of papa ook heel erg blij 😁?! Ook de bijpassende dino snackdoosjes en broodtrommels zijn gewoon supermooi! Gaat je kindje naar het eerste leerjaar? Dan is de Dino Backpack van Trixie het perfecte maatje. Waterafstotend én met gratis zwem- of turntasje.

Shop al onze back to school items via onze website. Free shipping vanaf €30, yay!  

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties