Why we love: Childhome

Why we love: Childhome

Why we love: Childhome

Het Belgische Childhome kent al 35 jaar succes én wij begrijpen heel goed waarom. Van kinderbedjes, commodes, eetstoelen tot rotan wiegjes en mommy bags, Childhome heeft het allemaal.

35 jaar geleden startte Stefan Aerts met Childhome, hij reed van winkel tot winkel en al snel stapte ook zijn echtgenote Nathalie mee in de zaak. De twee wisten als geen ander wat jonge ouders écht nodig hadden, ze maakte hun eigen ontworpen collectie en zo werd Childhome geboren!

De kernwaarden van dit Belgische merk? Veilig, innovatief en comfortabel zijn, duurzaam, tijdloos én mooi. We love! ❤

De handigste eetstoelen

De eetstoelen van Childhome zijn al jaren een topper op vele geboortelijsten.

Zo is de Evolu2 meegroeistoel al te gebruiken vanaf de geboorte én één van de weinige stoelen die je, dankzij de extra poten, ook aan een keukeneiland kan zetten. Ook de Lambda Meegroeistoel is makkelijk in gebruik en gebruik je, wanneer je kleine flamingo groter wordt, gewoon ook als bureaustoel(tje).

 

Lekker knus

De moses mandjes van Childhome zijn prachtig voor je newborn baby.  De mosesmand zorgt voor een veilig en geborgen gevoel voor de eerste maanden, bovendien neem je deze makkelijk overal naartoe. Met de bijpassende staander zet je de mosesmand lekker dicht bij jou, in de slaapkamer, of gewoon in de woonkamer als wiegje.

 

Rotan love

Rotan is hot! Zag je de geweldige rotan meubels en deco van Childhome al? Het rotan wiegje wordt geleverd inclusief matrasje en is vast en zeker dé eye-catcher van de ruimte. De bekleding koop je apart in een kleur naar keuze. Ook de mooie spiegel en wandrek staan zowel prachtig in je woonkamer als slaapkamer.

 

A true icon

Ken de de iconische Mommy Bags van Childhome al? Sinds verschillende jaren zijn deze ruime tassen een echte musthave voor alle mama’s. Je vindt ze in verschillende kleuren en prints, ook in teddy variant. Omdat de papa’s natuurlijk niet konden achterblijven, werd ook de Daddy Bag ontworpen. Zo leuk! Ontdek alle tassen van Childhome hier.

 

On the go

Veilig onderweg? Ook dan ben je bij Childhome aan het goede adres. De verschillende autostoelen zijn ontworpen om zowel het kindje als de ouders van het grootste gemak te kunnen voorzien. Zo kan je de Isomax 360° makkelijk naar de autodeur toe draaien om je baby/kindje makkelijk en safe in de auto te plaatsen. Is je kindje moe? Dan zet je de autostoel makkelijk in slaapstand. 👌   

Nieuwsgierig geworden? Bekijk alle handige items van Childhome hier.

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties