Nanami – Getest en goedgekeurd

We hebben bij mijnspeelgoed een nieuw merk en ik mag een aantal van hun producten testen en er een blog over schrijven. Yay! Nanami betekent ‘de zeven zeeën’ en ze halen hun inspiratie uit de natuur en de Inuït, oftewel de eskimo’s van Groenland en Canada. Leuk toch, dat er zo’n verhaal achter zit. Dat het logo mooi is en helemaal aansluit bij hun verhaal vind ik super!

Wat meteen opviel toen we de spulletjes uitpakten was de kwaliteit. De badjasjes in badstof zijn zó zacht! Ik ben meestal geen fan van badjasjes in badstof omdat ik het vaak te ruw vind voor die zachte babyhuid. Maar deze is echt zalig, zou ik zelf ook maar al te graag dragen! Wat ik meestal nog lastig vind aan badjasjes voor baby’s is dat ze niet aan blijven. Je kan ze dan met een lint toe knopen, maar ofwel blijft die knoop niet zitten, ofwel valt de stof achter die knoop toch weer open.

Bij Nanami moeten ze hetzelfde gedacht hebben, want hun badjasjes knopen zoals een wikkelvestje, met binnenin ook een lint om te knopen. Dus het blijft zelfs bij een friemelende baby van 6 maanden perfect aan zitten. In zo’n badjasje zijn ze eens zo knuffelbaar die kleintjes, toch?

De badcapes zijn in diezelfde heerlijk zachte badstof en dus ook heerlijk om te gebruiken voor de grote meisjes. Na één keer wassen absorberen zo ook echt genoeg om de kiddos fatsoenlijk af te drogen. Want dat heb je dan vaak weer met té zachte stoffen, dat ze niets opnemen.

Mijn absolute favoriet van Nanami is het borstvoedingskussen. Van veel mensen denk ik, want ze zijn nu al super populair bij mijnspeelgoed-be.preview-domain.com. Er zijn vier varianten, twee honden en een ijsbeertje. De ijsbeer lijkt nu al topfavoriet van velen, maar ik ben helemaal weg van de hond in oker! Super schattig van design en écht ideaal om borstvoeding te geven. Ik gebruikte vroeger wel eens dat worstkussen, maar dit is zoveel handiger! Klein en praktisch.

Ik vind het trouwens mooi meegenomen dat dat oker een fashion kleur is en supermooi staat in de zetel 😉

Fijn weekend!

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties