What to buy: Baby’s eerste Sint

What to buy: Baby’s eerste Sint

Is het de eerste Sint voor jouw baby’tje? Wat leuk en bijzonder! Uiteraard tellen mama en papa net dat tikkeltje meer af dan de kleine spruit zelf, die er nog niet veel zal van weten. 🤗

Hoe leuk is het dan ook om nog lekker zelf te kunnen beslissen wat jouw kleintje krijgt? Ben je op zoek naar leuke sintcadeautjes voor jouw baby? Wij inspireren jullie graag in deze blog!

De mooiste babygyms 

De babygyms uit onze shop passen supermooi in je interieur en zijn superhandig! Een babygym kan je dan ook overal neerzetten. Zit je met bezoek in de living of sta je in de keuken? Je neemt je babygym makkelijk mee naar andere ruimtes in huis. 

Hang leuke speeltjes aan de boog zodat je kindje er heerlijk lang naar kan kijken of grijpen. Vanaf 10 weken heeft je kindje steeds meer behoefte aan prikkels en wordt hij/zij meer gestimuleerd om te spelen, rond te kijken en dingen te grijpen. Alle speeltjes stimuleren dus de zintuigen van je baby!

Aan een babygym kan je eender welke speeltjes hangen. Zo kan je regelmatig afwisselen van speeltjes! De zachte speeltjes van Liewood passen er perfect bij. Je zet de babygym ook makkelijk in de box! Zo ligt je kindje veilig en extra zacht!

Hoe mooi zijn de houten babygyms van Jollein? Leg er een mooi en zacht speelkussen onder en je kindje amuseert zich uren! De zachte kleuren passen mooi in je interieur.

Liewood heeft superleuke en comfortabele activiteitendekentjes die je onder de babygym legt. Op het tapijt vind je verschillende diertjes, vormen of figuren terug. Zo leert je kindje er alvast kennis mee maken.

Rammelen maar… wat hoor ik nu?

Spelen wordt zoveel leuker met mooi, kleurrijk speelgoed erbij, zeker als ze ook nog eens goed zijn voor het milieu! Bij mijnspeelgoed-be.preview-domain.com hebben we een ruim assortiment aan rammelaartjes!

Zo zijn de rammelaartjes van Little Dutch supermooi! Grijpen, draaien of schudden, je baby’tje leeft er zich volledig mee uit! Hoe fascinerend is het ook voor kleintjes om alle kraaltjes te horen rammelen… Dit leuk babyspeeltje verbetert de hand-coördinatie en stimuleert ook de zintuigen van je kleine spruit!

Zoek je een rammelaartje dat je ook kan afwassen? Want je kleintje wilt natuurlijk alles in zijn/haar mondje stoppen om te ontdekken wat het is. Dan zijn siliconen rammelaartjes perfect! Ze zijn gemaakt van voedselveilige silicone en maak je makkelijk schoon met warm water en zeep. De rammelaartjes van Mushie passen perfect in kleine kinderhandjes!

De beste vriend bij doorkomende tandjes!

Ze zijn flexibel, zacht en grappig! De leuke bijtspeeltjes van Oli & Carol zijn ideaal bij de eerste doorkomende tandjes. Wanneer je kindje op de bijtring bijt, verdooft het tandvlees en verlicht dit de pijn. 

De verschillende bijtspeeltjes in de vorm van groenten en fruit lijken net echt! Dat maakt het dan ook zo spannend om ernaar te grijpen! Ze zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber van de heveabomen en zijn dus veilig en hygiënisch voor je kindje. Daarnaast zijn deze bijtspeeltjes super flexibel! Je kindje kan het speeltje gerust plooien zonder dat je schrik hoeft te hebben dat het scheurt.

Bovendien zijn deze bijtspeeltjes ook leuk als badspeeltje! Er zitten namelijk geen gaatjes in de speeltjes waardoor er geen schimmelvorming ontstaat binnenin. En eerlijk, hoe cute is zo’n rubberen advocado of wortel?😀

De bijtspeeltjes van Mushie zijn ook superleuk! Je hebt ze in verschillende vormen en mooie pastelkleuren! De bijtspeeltjes zijn gemaakt van niet-giftige siliconen van voedingskwaliteit en zijn BPA- en ftalaatvrij. Zo kan je baby er veilig van genieten! Ze zijn makkelijk schoon te maken met warm water en een beetje zeep.

Spelen op de mooiste speeltapijten!

Een speeltapijtje is multifunctioneel en kan je lang gebruiken als speelmat! Zo handig! De speeltapijten van Play & Go zijn speciaal gemaakt voor de allerkleinsten. In no time maak je van het speeltapijt een leuk junior nestje. 

Dankzij de Play&Go Opbergzak & Speelmat is opruimen veel leuker! Deze unieke opbergzak en speelmat in één is ontworpen om het leven van ouders gemakkelijker te maken, terwijl het speelplezier van kinderen wordt vergroot.

Wanneer je kindje stopt met spelen, wordt opruimen een fluitje van een cent. Trek eenvoudig aan het trekkoord en de speelmat verandert in één handomdraai in een compacte opbergzak. Het ingenieuze ontwerp helpt om speelgoed snel en effectief op te bergen, waardoor de kamer netjes en georganiseerd blijft.

En voor de interieurliefhebbers onder ons, de speeltapijten staan prachtig in je interieur! Ze hebben zachte kleuren en subtiele prints.

Liewood heeft ook superleuke activiteitentapijten in verschillende prints! Zo kan je kindje zacht spelen en op het boerderijtapijtje uit de farm collectie! 

Welke speelmat is jouw favoriet? 😍

Bouw jij de hoogste stapeltoren?

Blokken voor je mini Bob De Bouwer? Grote houten, siliconen of kartonnen stapelblokken zijn ideaal voor baby’s eerste blokkentoren. Je kindje is hier klaar voor vanaf ongeveer 18 maanden

Stapeltorens bouwen is goed voor de motoriek en het inzicht van je kindje. Bouw samen een hoge toren en gooi ‘m om! Zo leuk om alle blokken te zien vallen en dan terug te bouwen! Plezier verzekerd! 

Ook fijn en spannend voor je kindje is om een klein speelgoedje onder een blokje te stoppen en je kindje het zelf te laten ontdekken!

Je baby’s eerste loopwagen

Begint je kindje te wandelen? Wat knap al! Om je baby veilig het wandelen te laten ontdekken, is een loopkarretje perfect! Het zorgt ervoor dat je kindje op een speelse en veilige manier leert wandelen. 

Vanaf 6 maanden is de My First Baby Walker van Scoot & Ride ideaal! Deze 3 in 1 babystep is gemaakt van schokabsorberend EFP-materiaal dat zowel je kindje als je mooie interieur beschermt (ook belangrijk 😉). Met dit multifunctionele loopwagentje kan je kindje leren stappen, maar ook zitten en rondrijden of op het plankje zitten kan! Je bouwt de loopwagen makkelijk om naar een zitplankje. 

Onderaan is het wagentje kan je kindje allerlei speeltjes verstoppen om mee te nemen door het huis. Bovendien is de loopwagen erg licht van gewicht. Handig om mee te nemen naar grootouders of vrienden.

Is je kindje ouder dan 18 maanden? Dan zijn de mooie houten loopwagentjes van Trixie perfect om de eerste echte stapjes te ondersteunen. Neem je lievelingsknuffeltjes, speeltjes of boekjes mee in het karretje!

Een knuffeldoekje als zachtste vriendje!

Heeft je kleine spruit wat traantjes? Een lief en zacht knuffeldoekje brengt wat troost! Een olifantje, konijntje of schaapje? Je hebt de knuffeldoekjes in verschillende diertjes! 

Leg het knuffeldoekje in de box of in het bedje van je kindje! Zo schattig! Als je kindje het niet vast heeft, is het ook mooi als deco in de box! Cute! 🤗

 Meer inspo nodig voor je kleine flamingo? Klik hier voor alle speelgoed voor kindjes van 0-18 maanden.

Dit artikel vind je misschien ook interessant

0 reacties